Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
makinen72
csendes tag
válasz
T_Stark
üzenetére
Köszi, a billentyű beállítás sikerült.
De az album cover dolog nem igazán tiszta. Egyrészt azáltal megváltozik a korábban beállított ablak kiosztás, másrészt az album borító megjelenítése még mindig kérdés... Honnét veszi a program a képet, hol tudom megadni, vagy mi tartalmazza a képfájlt? A dalok forrásmappájában kell lennie a képnek, vagy a playlistbe kell ágyazni valahogy? Szóval ez a nem tiszta nekem. Mi kell ahhoz, hogy mindig az éppen aktuális kép (borító) jelenjen meg?... 
Jelenleg így néz ki nálam a foobar, ennél több infó megjelenítésre nincs szükségem, csak az album borító lett volna még jó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 26
- Milyen légtisztítót vegyek?
- CNC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Minden, ami hőszivattyú
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Kingston DDR4 8GB 2400MHz ram
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De az album cover dolog nem igazán tiszta. Egyrészt azáltal megváltozik a korábban beállított ablak kiosztás, másrészt az album borító megjelenítése még mindig kérdés... Honnét veszi a program a képet, hol tudom megadni, vagy mi tartalmazza a képfájlt? A dalok forrásmappájában kell lennie a képnek, vagy a playlistbe kell ágyazni valahogy? Szóval ez a nem tiszta nekem. Mi kell ahhoz, hogy mindig az éppen aktuális kép (borító) jelenjen meg?...