- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
cass
aktív tag
Ez most boldogsággal tölt el, hogy létrehoztál ebben a témában egy ilyen topicot, az már kevésbé, hogy eddig még senki nem tette meg.
Igen valószínű nem a legfelkapottabb lesz, de próbáljuk meg minél több emberhez eljuttatni.
Először is röviden annyi, hogy én még élőben nem láttam ilyesmit, de ettől függetlenül mindig is a kedvenc témám volt és lesz is. Igen hiszek bennük, abban is, hogy a világegyetmben rengeteg különböző ismeretlen faj lehet, és abban is, hogy létezik olyan faj is akik úgymond megfigyelnek bennünket.
A lényegre rátérve én rengeteg teóriát el tudok képzelni, de kifejezetten ebben a New Jersey témában az álláspontom több oknál fogva az, hogy ezeket már mi(emberek) fejlesztjük, teszteljük. Egész biztos, hogy jelen vannak a földönkívüliek már (talán) a Földön! is szerintem, de az, hogy milyen formában azt egyenlőre úgy sem fogjuk tudni kideríteni.
Szerintem ezek a "drónok" az USA által fejlesztett modern eszközök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest