Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tekk
tag
Nem találtam a fórumon összefogó témát, emiatt léterhoztam egyet.
Kezdenék egy nagyon 2024 decemberi témával.
Érdekelne mi a véleményetek a már több hete, főleg New Jerseyben, de máshol is felbukkanó furcsa, esténként megjelenő drónokkal kapcsolatban?
Követem többek között a redditen az angol nyelvű beszámolókat, videókat, híreket. Sokáig azt hittem én is, hogy ezek tényleg helikopterek, repülők, nagyobb "hagyományos" drónok, de bármennyire is a földön járok, túl sok a furcsa, megmagyarázhatatlan dolog. Egyik elmélet szerint ezek a "drónok" vagy gömbök az óceánból jönnek, esetleg "változnak át" (tűzgolyó-féle gömbből kisbusznyi méretű drón alakzattá). Ami még érdekes, hogy úgy néz ki, hőt nem termelnek ezek a drónok működés közben. A felküldött drónok amint a közelükbe kerülnek, azok lemerülnek, elromlanak, a repülőket, helikopterek meg simán lerázzák, arrébb állnak.
Egy elmélet szerint ezek a drónok az óceán mélyén készülnek egy "drón gyárban", és már egy jó ideje itt lehetnek, több 100 éve voltak feljegyzések égi csatákról, pl. 1561 Nuremberg.
Egy másik elmélet szerint az amerikai hadsereg által felküldött drónok követik vagy figyelik a tűzgolyó alakú nem ember által készített botokat / drónokat.Kíváncsi lennék nektek mi a véleményetek az egészről?
P.S. Lehet hogy kicsit elfogult vagyok a témával kapcsolatban, mivel kb. 30 évvel ezelőtt én is láttam a házunk felett egy éjszaka egy hangtalan, 3 fényből álló nagyobb "valamit" elrepülni. Évekig azt hittem gyerekfejjel hogy ez helikopter volt, de a kilencvenes évek elején nemigen voltak hangtalan helikopterek, repülők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Automata kávégépek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Eredeti játékok OFF topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 10
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest