Hirdetés
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tekk
tag
Nem találtam a fórumon összefogó témát, emiatt léterhoztam egyet.
Kezdenék egy nagyon 2024 decemberi témával.
Érdekelne mi a véleményetek a már több hete, főleg New Jerseyben, de máshol is felbukkanó furcsa, esténként megjelenő drónokkal kapcsolatban?
Követem többek között a redditen az angol nyelvű beszámolókat, videókat, híreket. Sokáig azt hittem én is, hogy ezek tényleg helikopterek, repülők, nagyobb "hagyományos" drónok, de bármennyire is a földön járok, túl sok a furcsa, megmagyarázhatatlan dolog. Egyik elmélet szerint ezek a "drónok" vagy gömbök az óceánból jönnek, esetleg "változnak át" (tűzgolyó-féle gömbből kisbusznyi méretű drón alakzattá). Ami még érdekes, hogy úgy néz ki, hőt nem termelnek ezek a drónok működés közben. A felküldött drónok amint a közelükbe kerülnek, azok lemerülnek, elromlanak, a repülőket, helikopterek meg simán lerázzák, arrébb állnak.
Egy elmélet szerint ezek a drónok az óceán mélyén készülnek egy "drón gyárban", és már egy jó ideje itt lehetnek, több 100 éve voltak feljegyzések égi csatákról, pl. 1561 Nuremberg.
Egy másik elmélet szerint az amerikai hadsereg által felküldött drónok követik vagy figyelik a tűzgolyó alakú nem ember által készített botokat / drónokat.Kíváncsi lennék nektek mi a véleményetek az egészről?
P.S. Lehet hogy kicsit elfogult vagyok a témával kapcsolatban, mivel kb. 30 évvel ezelőtt én is láttam a házunk felett egy éjszaka egy hangtalan, 3 fényből álló nagyobb "valamit" elrepülni. Évekig azt hittem gyerekfejjel hogy ez helikopter volt, de a kilencvenes évek elején nemigen voltak hangtalan helikopterek, repülők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Star Trek
- Linux haladóknak
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- World of Warships
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Honor 70 (FNE-NX9), 8/256GB, 5G, Dual SIM, Éjfekete, független, garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256GB 100% akku (garanciás, független) + Apple Watch Series 5 80% (garanciás)
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest