Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz Fred23 #9232 üzenetére

A Topikra vissza térve, én nekem is feltünt 30-40 körül be indul jobban a öregedés főleg akkor ha az ember nem figyel oda magára. 1 csoki, kis bon-bon szaloncukor és társai, mozgás szegény életmód és bye bye régi forma.
    Én arra is rájöttem manapság nem elég jól genetikával születni, azt a szintet fent is kell tudni tartani. 30-40 -től be indul férfiaknál is a kopaszodás/hízás, főleg ha nincs küzdelem a hízás ellen. Sok nő esetébe a szűlés után jön fel egy felesleg amit aztán ők se tudnak ledolgozni, vagy is hatalmas életmódbeli változások kellenének.
    Azt olvastam 7700KCAL elégetése 1 kg zsír, és ha valaki felszed 20-30 kg fölösleget nagyon-nagyon kéne hajtania folyamatosan.
    Úgy látom már a saját magamon is megtapasztalva hogy a zsírégetés egy hosszú távú dolog amit folyamatosan kell szinten tartani. És itt nem elég 5 kg-ot leadni, mert ha valaki tovább folytatja a mozgászegény életmódot és a sok túl cukrozott dolgok evését vissza fogja szedni a leadott súlyt.

Ezért jójóztam talán én is az elmúlt 2 évbe, indultam 96 kg-ról 8 hónap kemény diéta és sok mozgással 2023 nyarán 83 kg elértem, szeptembertől abba hagytam a diétát és simán visszajött az a 7kg pár hónap alatt. Aztán márciussal újra elkezdtem a fogyást mikor láttam megint 90kg vagyok, és most elértem a 84 kg-t amit tudok hosszú távon tartani.
    Most van pár női ismerős akik felszedték ezt a súly többletet, nekik 20-30kg többlet van a testen. 20kg zsír esetén 154.000 KCAL kéne elégetni ami hihetetlen teljesítmény, vagy ennyi kalórai defficitet kéne kreálni. Ez pedig 2 hónap alatt nem megy, sok diéta ott bukik el mikor valaki belevág rögtön várja az eredmény, új évi fogadalom most lefogyok.
    2-3 hétig csinálja és lemegy 0,5-1kg aztán mivel nincs komolyabb eredmény minden marad a régibe.
    Van egy család tag aki 10 éve kérdezte hogy tudna lefogyni, most eltelt 10 év és hiába tesz bármit még is csak 1-2 kg-t bír leadni.
    De én főként nem csak fogyni akartam hanem egy egészséges életmódot kialkaítani.
    Mert semmi értelme Táblás csokikat és chipseket enni úgy hogy az egészséget ezek csak rombolják.

• carl18

addikt

válasz Fred23 #9232 üzenetére

Igen Summer Glaut 2008 felé ismertem meg akkor voltam kb 15 éves és bele szerettem, azért raggadt meg még enyi év után is. A TSCC volt az első sorozat amibe láttam Summer játszani. Emlékeim szerint a RTL Klubon ment, régi szép idők analog volt nekünk akkoriban.

Mary Elizabeth Winstead a Végső állomás 3-ba láttam elsőnek (2006) körül akkor voltam 13 szinten szerelem. :DDD Wendy szerepe nagyon jól állt neki.

Azért Hollywood több részen is torzít úgy olvastam a sztárokat akik a vásznon láttunk sok-sok hónap felkészülés és profi stáb van mögöttünk mindig legjobb formájukat adják.
    Például haj és arc makeup nekik több óra és utána ebbe a formába jön a forgatás.

Azért lehet nála joga szönyeg mert pont a TSCC forgatására edzet.
    Még a 2008-as Summer esetén is lehet rosszul sikerült képet készíteni.
    A sorozatba meg mint egy igazi és tőkéletes model, ennyit számít a külsö kimaxolása és a profi kamera felvételek. Pont ezen gondolkodtam a hétköznapokba miért nincs senki a filmbéli Summer Glau szintjén, mert még ő maga se olyan az utcán mint a filmekbe. :))
    Csak így az a Kognitiv torzítás eltűnik ezek a sztárok aztán tőkéletesek. Ők is csak emberek, persze Summer és Mary esetébe is ki mondható alapból is jól nézznek ki adnak magukra.
    Itt van Summer Glau 2008 Januárjába! :D Nem túl jól sikerült utcai fotó.
    (Szeme alatt karikás ez jelenti lehet szenved ő is valami alvás zavarba)

Új hozzászólás Aktív témák