Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
callmeakos
üzenetére
Ha még nem próbáltad, csinálhatnál akár egy átmeneti böjtöléses programot, hátha beválik Nálad is. Augusztusra én egy 18/6-os átmeneti böjtölést tervezek, amiben a 6 órás evős szakasz 10 és 16 h között lesz, valami hasonlót akár megpróbálhatnál, és persze ha nem jó a 10-16h, lehet bármi más is. A leginkább szokásos a 16/8-as változat, de az szerintem már túl laza; ettől függetlenül sokaknak megfelel az is.
Kalóriák és makrók tekintetében meg célszerű lehet akár egy olyan megoldás, hogy az edzős napokon kicsit több a bevitel, a pihenősökön meg kicsit kevesebb.m3tr0: Nem lesz kevés, mert csak 171 centi vagyok. Képet viszont nem teszek 80 kilóig biztosan, mert most nem tetszik a látvány a tükörben. Sok helyen már tök jó, de ez így pont azt eredményezi, hogy az úszógumi meg még feltűnőbb is, mint nagyon kövéren. Viszont ismerem a testem, sok diétán vagyok már túl vele, és tudom, hogy a 80 kilót elérve látványosan kiegyenlítődnek az arányok. Még akkor is túlsúlyos leszek, csak onnét már megint arányosan, és már nem vészesen. A zsír alatt az átlagosnál több izom van rajtam, és 80 kiló alatt nagyon hirtelen fog nagyon sokat javulni a formám. 81 és 75 kiló között óriási nálam a kinézetbeli difi úgy általában. Pár kilót persze tévedhetek, lehet, hogy le kell mennem majd 73-74 kilóra is ahhoz, hogy megkapjam a vágyott formát, de lehet, már 75 kiló is elég lesz, most még nem lehet előre megmondani, mennyi lesz az annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest