- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
samujózsi #8009 üzenetére
Na, ha a gyomorégésről kéne mesélni... Szerencsére múlt időben. Nekem a legjobb rá az üres, friss citromlé. Igaz, h pofákat vágok tőle, de a gyomrom pillanatok alatt rendben van. Jobb, mint a szóda.
Amúgy komolyan azt gondolod, h csak te küzdesz? Meséljem el, h én nem a kilókkal (a topikba azért olvastam bele, mert tanultam ilyeneket, és kíváncsi voltam, itt miket fejtegetnek), nekem csak az életemért kellett-kell küzdeni. Néha összeszámolom, h hányszor haltam majdnem meg: betegségben, meg akartak ölni, párszor megtámadtak*, legutóbb mérgezésben. (*Persze, tudom, aki egyedül megy pl Törökországba, nem turista helyekre, az ne csodálkozzon smin. De én legalább tudom, milyen egy puccs belülről) Utólag sokminden vicces, de gondolod, nem tudom, milyen az, amikor úgy érzed, nincs tovább, amikor szó szt annyi erőd sincs, h vécére menj, és órákig készülsz rá, v gumicsővel szívod a vizet az üvegből, ha egyedül vagy, mert nincs erőd felülni és egy poharat/üveget felemelni? Sorolhatnám.És tuti másnak is voltak már itt nehéz pillanatai, de tényleg smi más nem segít, mint menni és csinálni. Amennyi erőd van, annyit. De azt meg kell tenni. Futás nem megy? Séta. Felülések, lábemelések, izomkontroll, rengeted lehetőség van. Még az is számít, h gondolatban. Ég a gyomrod? Sok nyers zöldséget, sok vizet az evések között, és mindig csak keveset enni.
Ha arra van szükséged, h biztassanak, itt sztem megkapod, csak ne a kifogásokat sorold, hanem azt, amit már teszel, amit elérsz, mert a panasszal smire sem mész, a részvéttől nem fogsz fogyni, de magadat jól lehúzod a sok panasszal, és még nehezebb lesz magadat összeszedni. NA, uff, elég lesz mára regénynek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest