- Asszociációs játék. :)
- Egy újabb érdekes eset
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phantom
tag
Hello
Én bátran felvállalom, hogy gyáva ember vagyok és emgkérem a dokit, hogy még az injekció helyét is érzéstelenítse el. Erre gyártanak spéci (eperízű!) zselét, de az is megteszi, ha a fecskendő tartalmából kinyom egy keveset egy vattagolyócskára, és az ínyedhez szorítja.Tudod, hogy nincs bocsánat...
-
Dirtyz
őstag
Hagyd ott gyors iramban az ilyen fogorvost!
Nekem kb. 10 éve volt egy fogműtétem, szájsebész vésett ki két egymás mellett levő fogamat, nagyon durva volt, hazafelé minden piroslámpánál kocsiajtó kinyit, én egy jó nagyot (véreset) köptem. Kicsit elkanyarodtam a sztoritól, na szóval, másnapra lebénult a fél arcom!!
De úgy, hogy a kanalat nem tudtam betuszkolni az arcomba, mert nem nyílt ki a szám, a szemem meg állandóan nyitva volt és nem tudtam aludni, ha le akartam feküdni, kispárna az arcomra, és úgy aludtam, de ha megfordultam a szemem kinyílt, és én csak csodálkoztam, hogy felébredtem.
Rohanás idegsebészetre utána fizikoterápiára, ahová közel egy évig jártam.
Az arcom úgy-ahogy rende jött, de sajnos ha fáradt vagyok, még mindig látszik egy kicsit.
Ennyit a fogorvosokrólVédd a fákat, egyél hódot!
-
joola
aktív tag
Én mindig is féltem a fogorvostól. Nálunk egy csávó van, kb 190 cm magas, meg vagy 120 kg. Nem elég amikor meghallod a fúró hangját, amikor meglátod a fickót még jobban tele lesz a gatyó! Mondjuk mióta nyáron szétverte kalapáccsal meg vésővel az egyik fogamat, azóta már semmitől sem félek...
NE GONDÓKOZZ !! DÓGOZZ!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Filmvilág
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Renault, Dacia topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma