- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phantom
tag
Hello
Én bátran felvállalom, hogy gyáva ember vagyokés emgkérem a dokit, hogy még az injekció helyét is érzéstelenítse el. Erre gyártanak spéci (eperízű!) zselét, de az is megteszi, ha a fecskendő tartalmából kinyom egy keveset egy vattagolyócskára, és az ínyedhez szorítja.
-
Dirtyz
őstag
Hagyd ott gyors iramban az ilyen fogorvost!
Nekem kb. 10 éve volt egy fogműtétem, szájsebész vésett ki két egymás mellett levő fogamat, nagyon durva volt, hazafelé minden piroslámpánál kocsiajtó kinyit, én egy jó nagyot (véreset) köptem. Kicsit elkanyarodtam a sztoritól, na szóval, másnapra lebénult a fél arcom!!
De úgy, hogy a kanalat nem tudtam betuszkolni az arcomba, mert nem nyílt ki a szám, a szemem meg állandóan nyitva volt és nem tudtam aludni, ha le akartam feküdni, kispárna az arcomra, és úgy aludtam, de ha megfordultam a szemem kinyílt, és én csak csodálkoztam, hogy felébredtem.
Rohanás idegsebészetre utána fizikoterápiára, ahová közel egy évig jártam.
Az arcom úgy-ahogy rende jött, de sajnos ha fáradt vagyok, még mindig látszik egy kicsit.
Ennyit a fogorvosokról -
joola
aktív tag
Én mindig is féltem a fogorvostól. Nálunk egy csávó van, kb 190 cm magas, meg vagy 120 kg. Nem elég amikor meghallod a fúró hangját, amikor meglátod a fickót még jobban tele lesz a gatyó! Mondjuk mióta nyáron szétverte kalapáccsal meg vésővel az egyik fogamat, azóta már semmitől sem félek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest