Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• erdoke

titán

válasz Egon #2931 üzenetére

Most őszintén, nincs jobb dolgod, mint velem kötözködni? :F Mert nekem lenne jobb a hiábavaló gépelgetésen kívül.
    A hozzászólás, amire válaszoltál, nyilván poén. Ha találok olyat, ami Materazzi igazán poénkodik, akkor azt is belinkelem, egyelőre ez van. A többi méginkább Zidane párti.
    A spanyol és a bazil meccsük után valóban inkább a franciáknak szurkoltam mint a portugáloknak, de ha visszaolvasol, ezt nyíltan meg is mondtam. A másik elődöntő hosszabbításában az olaszoknak drukkoltam. A döntőben az első félidőt szinte semlegesként néztem, utána viszont elegem lett az olaszok romboló antifocijából. Röviden ennyi.

Nem voltam versenyszintű focista soha, viszont azt se állítottam soha, hogy értek a focihoz. Hobbi szinten sokat játszottam valamikor, az utóbbi 10 évben már inkább csak nézem. Nem voltam ám versenyszinten szakács se, mégis meg tudom állapítani, hogy melyik kaja sz@r, és melyik finom. Persze te nyugodtan vond ezt is kétségbe.
    Szerintem inkább a te velem szembeni unszimpátiád jön ki a hozzászólásaidból, ami viszont nem a foci VB topicba való. (Sőt, szerintem sehova se való, mert engem nem érdekel privátban se, a PH! meg nem erre van)
    Az, hogy kiskoromban mennyit fociztam, az én emlékeimben rendben van, neked viszont közöd semmi hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák