Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
Az eb-t ott buktuk el (illetve egész pontosan ott garantáltunk 0, azaz nulla szavazatot magunknak), amikor Gyárfás-t nem rúgták ki a ''sikeres'', állami garancia vállalós úszó eb után. Nem lett volna normális az uefa, ha nekünk adja a rendezést. Az akkori történések alapján a döntőt a felújított (magyarán az 5 milliárd ft-ból újra festett kerítéssel rendelkező) Mtk pályán játszaná Németország Olaszországgal.
Komolyan, elég volt Szurkisz úrnak körbe vinnie néhány cikket az úszó eb ''előkészületeiről'', hogy lám így rendez Magyarország nemzetközi sporteseményt állami kötelezettségvállalással.... Szánalmas az egész Kisteleki (''nem akarok MLSZ elnök lenni'', ''én a magyar foci jövőjéért dolgozom''), Gyárfás (''legnagyobb szevező én vagyok'', 10x-es hogyan nyaljunk az mszp-nek díjjas), Mészöly (személyesen dicséri Matthaus-t, tv-ből meg hátbaszúrja; meccseket megbundázott egész életében) bagázs. Persze azt sem feledjük, hogy nem is olyan régen 1 szavazattal kaptunk ki, úgy hogy egyedül indultunk, de az akkori csapatot ki kellett rúgni, hogy jöhessenek ezek az örök ''tehetségek''.
(Az olaszoknál várható volt, hogy nem kapják meg, egy nagy nemzet sem kapott mostanában eb-t és nem is fog, mert a nagy csapatok nem akarnak ekkora előnyt adni egymásnak.) -
lajafix
addikt
jelen esetben pl arra, hogy mibe kerülne nekünk a bevállalt infrastruktúra kiépítése és mibe kerülne a működtetése az új stadinoknak, mi kellene ahhoz hogy legalább félházzal rendszeresen menjenek. A megjelent cikkek alapján jelentősen alul voltak a költségek becsülve, finoman szólva kihívás lett volna a rentábilis üzemeltetés.
-
lajafix
addikt
'' + olyan pozitív hatásai ami számokban nem kifejezhető.''
Ebben az országban ilyenre akkor lehet MAJD hivatkozni, ha már a számokban kifejezhető hatások kiszámítása jól megy. Addig ez népbutítás.
Abban viszont nagyon igazad van, hogy BL, Uefa döntő idehozásával, vagy nyáron egy több országbeli felkészülő/idénynyitó kupával kellene kezdeni. Ezt már úgy hívnák, hogy futball üzlet, ami a világon mindenhol nagy üzlet és az UEFA/FIFA is ezt szereti. -
bandus
veterán
Hát igen, nem ártana egy tényleg normális stadion, de érthető, ha az uefa nem vesz komolyan egy olyan pályázatot, hogy: ''ha megnyerjük, akkor építünk ám fasza stadiont''. Ez az eb anyagilag nemhiszem hogy megérte volna. Megépítik az 5-6 modern, sok tízezres stadiont, de a focink színvoala az eb után sem változott volna, a stadionokba nemlenne több 3-4 ezer nézőnél a bajnokikon, így nem lenne utána gazdaságos a fenntartásuk, és szép lassan ezek is leépültek volna. Persze a rendezvény ideje alatt jött volna a pénz rendesen, de én úgy gondolom, hogy nullszaldósra sem hozhattuk volna ki. De ettől függetlenül én is nagyon reméltem, hogy itt lesz az eb, dehát majd talán máskor

-
Drizzt
nagyúr
A jelenlegi stadionok közül egyik sem lenne alkalmas rá. Azért illik egy Uefa döntőhöz is egy legalább 40000-es nem momladozó stadion. Ezeknél meg nem hinném, hogy lehetne olyan szerződést kötni, hogy jövőre legyen itt, addig majd építünk. Szóval előbb kéne ahhoz egy nagyszerű stadion.
-
hunnylander
őstag
-
lord_m
senior tag
Igen, 3x-ra már illett volna megkapnunk, és nemcsak ezért. A pályázatunk is jó volt! Ha jól tudom az Ukránok pl. először pályáztak, és elsőre nem szoktak odaítélni semmit.
Sajnálom, h. gazdasági szempontok döntöttek, a 85 milliós kiaknázatlan piac miatt.
Bár az Uefa szponzorainak nyilván ez számít csak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Kuponkunyeráló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest