Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
chop
őstag
Kizarolag csak erre sem lehet fogni. Ausztria & Svajc se nagyobb piac, es ha oda elmennek a nemetek/sajtzabalok/angolok/stb, akkor eljonnek nehany szaz km-el keletebre is, hozzank. Viszont a svajciaknak ott az adu a kezukben, tele vannak penzzel, jo az infrastruktura, es a foci se tokutolso (sot).
Nekunk se penzunk, se focink, se tekintelyunk. Bizom benne, hogy jovonk van. Pontosabban lesz... -
chop
őstag
A masik meg az, hogy nehogymar a horvatok is allandoan hazudozzanak, ez mar tobb, mint osszeeskuves-elmelet...
-
chop
őstag
Lehet, hogy naiv barom vagyok, de en hiszek nekik, hogy ez az egesz nem a lopasrol szolt volna (mint ahogy azt oly sokan hangoztatjak... ). Gondolok itt Meszolyre, Albertre, Gyarfasra, aki nem mellekesen, mint tudjuk, a Magyar Uszoszovetseg elnoke, es azt azert nem lehet mondani, hogy uszasban nem vagyunk a topon..a fociban pedig nem kellene a legjobbnak lennunk, csak egyszeruen legyunk partiban az ellenfelekkel!
A ferihegyi tuntetok meg nem tudom mit ereznek, egyaltalan milyen cellal mentek ki? Ocsarolnak mindenkit, de kivancsi volnek, hogy ok mit tesznek le az asztalra! -
chop
őstag
válasz
greatchaos
üzenetére
Ne fogjuk erre, mert Ukrajnaban parlamentet oszlattak fel. Szoval politikai instabilitas nem jatszott szerintem kozre.
-
chop
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Remelem azert igy is kijutunk.
MOD:
azt meg vegkepp nem ertem, hogy miert vagytok oda Mätthausert, a palyan egy Isten volt, de edzokent sehol nem tett le semmit az asztalra. Neki tettek le, meghozza sokmillio forintot.
[Szerkesztve] -
chop
őstag
Te mirol beszelsz?.. Az ukranoknak mivel van tobbuk, mint nekunk?.. Emberanyaggal, de az meg aztan nem az o erdemuk. Es ezzel nyertek: nagyobb piac, nagyobb arbevetel.
Elore le volt ez jatszva, az UEFA nyitni akart keletre, en biztam benne, hogy nem merik bevallalni az ukran rendezest, es csak ''egy kicsit'' nyitnak - azaz minket valasztanak. Naiv voltam. -
chop
őstag
Rohadtul nem volt objektiv az UEFA, ment a seggnyalas, es a lengyelek megkoszonhetik az ukranoknak (ahol meg a maffia figyel), hogy van egy vb tagjuk...
-
chop
őstag
Nincs Isten...
-
chop
őstag
Cardiffban 10 percen belul eldol, hogy hol rendezik a 2012-es foci EB-t. A horvatokkal egyutt jo esellyel palyazunk a gyozelemre, bizom benne, hogy sikerul.
Hajra magyarok!
MOD:
a Sport1-en kovethetitek eloben a musort!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- SSD kibeszélő
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest