Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
üzenetére
Igen ezek meg vannak. Olvastam róluk, de működni nem működik, valszeg tényleg a frissülés hiánya miatt. Erre azt találtam, ki, hogy át gondoltam milyen adatok kellenek és ennek megfelelően töltődik be már kezdetektől az oldal. Ami azonban majd még kérdéses lesz, az az, hogy ha egy felhasználó belép, hogy rögzítem az adatait, hiszen vannak alap adatok amelyeket tovább kell görgetnie, hiszen azokból tudjuk, hogy az adott felhasználó változtatott valamit az adatbázisban. Ez a része még kérdéses, de gondolom, ahogy egyre jobban bele mélyedek, úgy lesz majd ez is egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- RAM topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest