Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
üzenetére
Igen ezek meg vannak. Olvastam róluk, de működni nem működik, valszeg tényleg a frissülés hiánya miatt. Erre azt találtam, ki, hogy át gondoltam milyen adatok kellenek és ennek megfelelően töltődik be már kezdetektől az oldal. Ami azonban majd még kérdéses lesz, az az, hogy ha egy felhasználó belép, hogy rögzítem az adatait, hiszen vannak alap adatok amelyeket tovább kell görgetnie, hiszen azokból tudjuk, hogy az adott felhasználó változtatott valamit az adatbázisban. Ez a része még kérdéses, de gondolom, ahogy egyre jobban bele mélyedek, úgy lesz majd ez is egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest