- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
üzenetére
Igen ezek meg vannak. Olvastam róluk, de működni nem működik, valszeg tényleg a frissülés hiánya miatt. Erre azt találtam, ki, hogy át gondoltam milyen adatok kellenek és ennek megfelelően töltődik be már kezdetektől az oldal. Ami azonban majd még kérdéses lesz, az az, hogy ha egy felhasználó belép, hogy rögzítem az adatait, hiszen vannak alap adatok amelyeket tovább kell görgetnie, hiszen azokból tudjuk, hogy az adott felhasználó változtatott valamit az adatbázisban. Ez a része még kérdéses, de gondolom, ahogy egyre jobban bele mélyedek, úgy lesz majd ez is egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- EAFC 26
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs