Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pateszi
csendes tag
Hali,
Nem elrettentésnek szántam a tapasztalataimat, úgy veszem én is, hogy peches voltam ezekkel a játékvezérlőkkel, még a gariban kicserélt is elromlott. Időt nem tudok mondani, úgy 2-3x játszottam végig velük a Maffiát, a botkormányokat akkor főleg autóvezetésre használtam.
FSX-ben a multiplayert még nem próbáltam, de az alábbi idézet szerint:
''A Flight Simulator internetes világa több központi szerverből áll, melyek folyamatos összeköttetésben vannak egymással. Bárki csatlakozik is fel bármelyik szerverre, az összes pilóta vagy légiirányító mindig ugyanabban a virtuális légtérben lesz. Tehát ha valaki leszáll az általad használt reptéren akkor látod is és ı is lát téged. Az online repülésre azonban komoly felkészültség kell és komoly szabályok vonatkoznak. Interneten történı repülés esetén valódi légiforgalomirányítók a hivatalos angol ún. fónia nyelv szerint irányítják a pilótákat valós szabályok szerint, valós térképek alapján, valóságosan. Az egész rendszer pontosan a valóságot szimulálja. Tehát az irányítók úgy irányítanak ahogy a valóságban, a pilóták úgy repülnek, ahogyan a valóságban. Aki nem tartja be a szabályokat, zavarja a többieket vagy csak össze vissza repked irreálisan vagy engedély nélkül, azt kitiltják. Az online repülés lényege, hogy egy reálisan modellezett virtuális légtérben bárki átélhesse otthonában az igazi repülés vagy légiirányítás élményét.''
(itt találtam: http://fs2004faq.uw.hu/oktato.pdf, elnézést a szerzőtől, de nem találtam a nevét a doksiba, pedig prímán megírta. Ezúton is köszönet érte. Az sg.hu-n találsz még csomó segédanyagot)
üdv. -
pateszi
csendes tag
Hali,
Joystick nélkül szerintem sem lehet/érdemes repülőszimulátorozni.
Gamepad esetleg szóbajöhet, azzal is egész jól lehet vezetni, azért a botkormány az igazi.
Saját tapasztalataim:
Logitech (típusára már nem emlékszem, szimpla vezetékes force feed-backes) úgy fél évet bírt, utána az egyik mikrokapcsolója bedöglött.
Thrustmaster Top Gun, utána Fox 2Pro: nagyon kényelmes, jó botkormányok, de az elsőnek kb. egy év után a gázszabályozója ment tönkre, a másodiknál talán egy poti, amitől azután nem lehetett irányban tartani.
Mindezek normál használat mellett, nem játszottam sokat és nem is rángattam őket.
Most Saitek x52-es van,megbízhatóbbnak, strapabíróbbnak tűnik mint a többi termék, és ezen van annyi nyomógomb és csuszka, hogy szinte minden funkciót be lehet rá programozni. Ha a szimulátorozást komolyan gondolod, és megteheted, érdemes beruházni egy hasonlóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lexus, Toyota topik
- Robotporszívók
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 - 2x10GbE RJ45 LAN kártya
- Eladó PC - GTX 1070 OC i5 6600
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest