- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Athanáz9 #7421 üzenetére
Hát ez akkor tényleg egy szép vásárlás volt. Már csak azért is, mert az A4-nél 25.000 Ft egy OEM HUN Win7, a páromnak is ott vettem.
Mindegy, ha már így történt, akkor csak csatlakozni tudom Gizmo kollégához, csak az FS9-et rakd fel, mert annak elég lesz a 3 giga nagyjából és mint ahogy sokszor el is hangzik, elég jó kinézetre, jó kiegészítők vannak hozzá, szóval repülhető és tökéletes az FPS.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Athanáz9 #7421 üzenetére
Ez ami történt veled, jó nagy szívás és némi tiszta, ábrándos szemű, gyermeki naivitást feltételez részedről a kérdésben.
Nem tudom, én amiért kiadok 60 ezer Ft-ot, azt eléggé meg szoktam nézni,hogy mi is, bár nem vagyok egy garasfucker, csak azért mégis..
Mindenesetre annyit tanácsolok, hogy ha FSX-et akarsz, akkor gyorsan elfelejted a 32 bitet, mert csak negatív tapasztalatod lesz, abból viszont sok. Későbbiekben pedig jópár sokk. Ha nem repülni szeretnél, hanem inkább elmélyedni az FS fájljai között kétségbeesetten tweakelve, akkor felrakod 32 bitre az FSX-et, amúgy erősen a "nemkéne" kategória. Ha relatíve normális kinézetet kívánva , sok-sok add-on, rex, ase, stb.. -t használva mégis megteszed a 32 bitre telepítést, akkor számtalan OOM, CTD lesz a barátod, ráadásul Fatal rokona az error klánból is sűrűn meg fog látogatni.
FS9-cel kapcsolatban nem tudom az mennyire kényes a ramra, mert nem mélyedtem el benne, de úgy tudom, akik komolyabban használják, szintén 64 bites rendszeren futtatják. Ha nem így van, majd kijavítanak.
Tehát gondolkoznék egy 64 bites win7 Ultimate-n. természetesen, nem a saturnból, hanem mondjuk DAZ konyhájából,ezt értsd ahogy gondolod..
Nem piszkálni akarlak, pláne nem, ha már trükkbe estél, de hidd el, nem lesz sok értelme 2011-ben, amikor már ennyi memzabáló add-on és részletes, kidolgozott, de harverigényes repülőgép beszerezhető hozzá, 32 biten repülőszimulátort futtatnod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Creality Ender 3 V3 SE + Nebula Smart Kit (kamera, G szenzor, érintőképernyő, Klipper)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest