Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
válasz
Cypresss
üzenetére
Megnéztem közelebbről a Honeycomb-ot és az tényleg jónak néz ki, mondjuk a beépített swich panel miatt kicsit jobban húzna arra a szívem. Még szebb is, sztem. De az ára...

Egy Saitek yoke system +saitek rudderpedal (aminek az árát én sokkalom.) = 126 880 HUF...
Honeycomb yoke + Saitek Pro Flight Throttle Quadrant (mást nem nagyon láttam) = 134 080... És akkor még nem számoltam hozzá mondjuk a Thrustmaster rudder pedált...
Kérdés: Mennyire lehet nélkülözni a rudder pedálokat a Yoke-k mellett?!
A 2 napja visszatelepített FSX-ben találtam 'autorudder' opciót. Hozzáértő megmondaná hogy milyen mechanikával kezeli azt a program? És akkor ki tudja h FS2020 hogyan fogja, sztem abban is lehet, az avaliablity miatt.)
(nem mondanám h végleg, hanem átmenetileg, mondjuk köv. hónapokban ruháznék rá az együttesen magas árak miatt.)Ui.: A rudderpedal helyhiány miatt már nem annyira aggódom, ugyanis kitaláltam hogy az asztalom alatt van egy deszkarúd alul és mondjuk odarögzítve tárolhatom addig a autóspedált.
-
wolruf
őstag
válasz
Cypresss
üzenetére
Megírtam, komolyan gondolom, a budai motorosok ne jöjjenek. Vagy tagadják le, hogy budaiak
Vagy mittudomén.A lényeg, ha valaki meg szeretne nézni Saitek szettet, esetleg a 16000m-et működés közben (netán kipróbálni Rift S-sel a szerencsétlenkedést
) , akkor tényleg szívesen megmutatom én is. Nekem bejött a Saitek, de !figyelem! GAGYI. Kár szépíteni. Fröccsöntött hatás nagyon és érzésre is eléggé az. Nem bántam meg, mert ,,olcsó'' yoke megoldás, de azért érezhető, hogy kihasználták az olcsóság lehetőségét. A másik meg a bele... kellett javítanom már (minő meglepő) és ami belül van, az mindben ócska (szinte). Ezt (sajnos) el kell fogadni. Hihetetlen nagy pluszt ad élményben, de amikor összetákolom a szettet, mindig bennem van az a ... ejnyeno ... érzés 
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest