Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Gondoltam elmesélem tapasztalataimat mivel 2 hete megvettem a 747-est. Azt hiszem 4 alkalommal volt fagyásom, olyan igazi "elnézést de ezt benézted, persze küldhetsz levelet, de senki nem fog foglalkozni vele" és még egész az elején egyszer "kevés a memória, indítsd újra". A grafikát egy picit visszahúztam és azóta csak az előbb említett 4 kifagyás aminél most kezdek gyanakodni egy dologra: a képlopóra! Konkrétan amióta nem használom (kb. 1 hete) azóta semmi és tegnap hazajöttem New Yorkból és szintén semmi. ALT+TAB kombináció folyamatosan a térképek miatt, levelezés, Winamp, szörfölés a neten az FS folyamatosan a háttérben, oda-visszaugrás és semmi gond. Azért gyanakszom amúgy a beépített és egy külső képlopóra is, mert mindig pont fotózás után szállt el, olyan eddig nem volt, hogy pl. a levegőben. A beépített képlopónál úgy fagyott ki egészen pontosan 2x, hogy "unable to capture screenshot" figyelmeztetés, minden megy tovább és ahogy nézetet váltok vagy kinyitok egy panelt akkor azonnal eldobja magát.
Ja, amúgy az FPS olyan 15 és 25 között elég komoly grafikával és ez egyenlőre a legnagyobb reptereken gond nélkül: New York, Seattle, Denver. Lehetne jobb is, de végülis így nem lesz gond azt hiszem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Filmvilág
- Milyen processzort vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Filmgyűjtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- HP OMEN 15 // Ryzen 7 5800H // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 3070
- Asztali PC , R7 5700 , RX 5700 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Precision 3570 15.6" FHD IPS i7-1255U T550 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Komplett PC eladó (R5 3600, 4x8GB, 3060Ti)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil gen2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest