Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Gondoltam elmesélem tapasztalataimat mivel 2 hete megvettem a 747-est. Azt hiszem 4 alkalommal volt fagyásom, olyan igazi "elnézést de ezt benézted, persze küldhetsz levelet, de senki nem fog foglalkozni vele" és még egész az elején egyszer "kevés a memória, indítsd újra". A grafikát egy picit visszahúztam és azóta csak az előbb említett 4 kifagyás aminél most kezdek gyanakodni egy dologra: a képlopóra! Konkrétan amióta nem használom (kb. 1 hete) azóta semmi és tegnap hazajöttem New Yorkból és szintén semmi. ALT+TAB kombináció folyamatosan a térképek miatt, levelezés, Winamp, szörfölés a neten az FS folyamatosan a háttérben, oda-visszaugrás és semmi gond. Azért gyanakszom amúgy a beépített és egy külső képlopóra is, mert mindig pont fotózás után szállt el, olyan eddig nem volt, hogy pl. a levegőben. A beépített képlopónál úgy fagyott ki egészen pontosan 2x, hogy "unable to capture screenshot" figyelmeztetés, minden megy tovább és ahogy nézetet váltok vagy kinyitok egy panelt akkor azonnal eldobja magát.
Ja, amúgy az FPS olyan 15 és 25 között elég komoly grafikával és ez egyenlőre a legnagyobb reptereken gond nélkül: New York, Seattle, Denver. Lehetne jobb is, de végülis így nem lesz gond azt hiszem...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest