Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
HantekDSO
üzenetére
Nagyon jó a nyugodt hozzáállásod! Irigylem!
Én biztos elmenék a falig..nem a pénz miatt, hanem elvből. Azért kiadnak egy kieget ami konkrétan nem működik, ráadásul ahogy írod, nem is Te vagy az egyetlen, hanem egészen sok embernél nem megy, az elég gáz. Ezzel együtt valóban nem a világvége!
Én is attól tartok, nehogy kilőjék a szervereket egyszer. Ugyebár a Microfos egyszer már kaszálta a szériát, több mint 10évre, pedig az egyetlen jelentős community-jük volt a gaming részlegen már akkor is. Nem megbízható cég és nem szeretem a cloud függő dolgokat sem, mert kiszolgáltatottá tesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alcantara és „fa” hátlappal várható a Razr 70 Ultra
- Amazon Kindle
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- Rx5700xt + 1000w táp
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én biztos elmenék a falig..nem a pénz miatt, hanem elvből. Azért kiadnak egy kieget ami konkrétan nem működik, ráadásul ahogy írod, nem is Te vagy az egyetlen, hanem egészen sok embernél nem megy, az elég gáz.