- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
UP

-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Ha game-rangeren akarok multit játszani, kékhalált kapok, de korábban is volt ilyan GR-től független, mitől lehet ez? (64 bit W7, gép a cuccoknál..)
-
BMWFan
senior tag
-
RootRulez
félisten
Hálókor gyakran előfordul, hogy 1-1 pályán valakinek nincs képe ugyanígy. Másik pályára megjavul, addig a térkép alapján szokott menni

Nem tudom mi lehet a gáz.Hol ennek, hol annak jön elő, de gyakrabb, hogy senkinek. A probléma nem oprendszer függő, előfordult XP-n, 32- és64 bites Win7-en is. És a driverek VGAk, proceszorok is különböztek. Szóval Háló alatt lett volna a legjobb módja volt kiszűrni mi miatt lehetett probléma, de nem lehetett. Intel, AMD, ATI nVidia, bármilyen összeállításon akármilyen driverekkel eljött véletlenszerűen.

Egyébkén ha van rá megoldás, azt én is szívesen veszem.

mod: utánajárva, ez a probléma nem mai.

-
pcguru1
őstag
Sziasztok!
Sürgös segitségre lenne szükségem.Felraktam a flatout2-t,és elindul végig megy a video,de amikor indulna a verseny csak fehér kép van.A pályarajzot és a kilométer órát lehet csak látni,ja és hang is van csak az autok nem látszanak.
OP rendszer
inxp sp1Valakinek valami ötlet?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy van-e ebben osztott képernyős többjátékos mód?
Köszi: RR
-
Diezel
csendes tag
segítene valaki megcsinálni h tudjak multiznia 2 vel?:/

-
Angyalifény
tag
A fagyis autót hogy lehet előszedni ? (kód kell hozzá )
-
Denes550
csendes tag
Aki szeretne ingyen kapni egy 160gigás winyót annak ajánlom figyelmébe a Flatoutos topikomat
Flatout2 vs. 160 gigás winyó ingyen! -
S W A T
senior tag
A kis Chilli-vel szoktatok menni.

Az a legcukibb autó benne.
csak ha begyorsul nem bírom kormányozni. -
S W A T
senior tag
Az eredeti játékra miért nem sikerül feltennem a hivatalos EVM magyarosítást ??? előtte próbaképp felraktam egy letöltött játékot aztán tetszett megvettem (nem drága , miért ne legyen eredeti) föl akarom tenni a magyarosítást de nem magyar a játék a warez verziót 100%-osan lemagyarította a magyarosítás. help!!!
-
Akkor szerintem nem érdemes vele foglalkoznod. Minden modot máshogy kell "telepíteni", általában le van írva az utasítás egy txt fájlban, de ezek angolul vannak.
Amiért mondom hogy nem érdemes foglalkozni vele, az azért van, mert ezek a módosítások nem működnek csak single player módban. Ha multiban indulsz egy módosított járművel azt a többiek nem fogják látni és/vagy összeomlik a játék menet közben (akár nálad, akár a többi játékosnál). -
S W A T
senior tag
Eddigi pályafutásom során ez a legjobb játék amivel találkoztam. Az iskola busz meg a kamion mindent visz.

Lehet letölteni a játékhoz dolgokat

-
enjoy018
tag
Sziasztok!
Most töltöttem le a játékot, és segítségeteket szeretném kérni! Persze majd megveszem eredetibe is, mert szinte ingyé' van, csak játékvásárlás előtt mindig kipróbálom, hogy milyen, hogyan fut a gépemen az adott game! Olyan problémám van, hogy játszok mondjuk derbyt vagy sima versenyt, és pár perc után lefagy az egész és csak a reset segít rajta! Más játéknál nem csinálja, csak ennél! Szerettem az első részét is nagyon (az is megvan eredetibe, vitrinbe
), de ez még jobbnak néz ki, csak az a baj, hogy meg se tudom nézni, mert egy pár perc után lefagy! Talán a patchek segítenének rajta? Vagy az csak az eredetihez jó? Aki találkozott már a problémával, az kérem segítsen, mert addig nem merem megrendelni! Üdv. -
Romeo23
tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Ettől féltem... Láttam valahol egy FlatOut2 vs BurnOut topikot, és gondoltam jó lehet ez a BurnOut is. Akkor PC-n max PS2 emulátorral lehetne.
Kár hogy PC-re nem adták ki, pedig biztos lett volna rá igény. Na de ez a FlatOut2 topika.A FlatOut nagyon fain game, szerintem nincs is olyan nagy gépigénye se a grafikához mérten. Én legtöbbször online nyomom a sima versenyt, lehet forgalommal szembe autózni, és zúzni

-
Romeo23
tag
A Flatout2-höz van egy hasonló game. Valami Burnout van a nevében. Tudtok segíteni?
-
Gögi
csendes tag
nálam vmi hiba van pedig 256.os ram van a gépben és amikor be akarok lépni akkor vmi fehérség jelenik meg!
kérlek seggítsetek!
kössz!
-
agbdlcid
csendes tag
tök jó a game! főleg kódokkal multizni

-
1010
őstag
eszméletlen a játék és inseta a legjobb kocsi

-
Diego!
senior tag
Újra elkezdtem vele játszani, nagyon szupi
Kedvencem a derbi... 
-
MaciG
addikt
Ez egy állat játék

Mikor bemész egy 8-as derbybe és zúzás
-
<cafat>
senior tag
csak race-n, derby-be nem is???

én cafat néven vok látható, (általába pirosan) ha csinálok szervert...., de van mikor csak belépek ide-oda zúzogatni....
nekem nincs petchelve.... -
én is szinte minden nap fent vok, de legtöbbször csak race-ben... NdruuHUN névvel...
zso : nekem eredeti a game és már alapból tudta az 1.2-es patchet
magyarul azzal adták ki (tök yó) és minden szerver látható...
viszont ha nem teszed fel a patchet akkor csak azokkal tudsz játszani akiknek 1.0 ás verzió van... (ha jól tudom) -
Zso2
őstag
Mielőtt elindítanád a játékot , a setup ot válaszd és a hangkarinál válaszd a........ és pipáld ki a hardverest , Még azt is szoktam csinálni hogy nem max efectre állítom bent a játék menüjében a grafot.(gyorsabb). Ja és kisérletezz hogy 22k vagy stb. jobb a hangod
[Szerkesztve] -
Zso2
őstag
Race-n szoktam nyomulni
-
<cafat>
senior tag
ki szokott ezzel játszani neten??? (derby)
és milyen néven?? -
G@ben
addikt
Egyik nap lefagyott a játék, újra akartam indítani, de feldob egy ablakot, Cannot open display mode! Ez mi és hogy lehetne segíteni rajta?
-
Elmör
őstag
A gépemet az adatlapomon találod, elég friss gépecske.
A VGA drivert mindig frissítem, most is az egyik júniusi driver van fent. A BIOS is frissítve lett, különben nem ismerné fel a procimat. Procihoz is van driverem fent. Egyedül a hangkártyához nem frissítettem, ahhoz valami 22MB-os filet írt, na nem vártam meg, hogy letöltse 20Kb/sec-el, gyorsabban nem akart jönni.
Én tuti a hangra gyanakszom, mert amikor kirepül a pilóta, akkor üvölt egy váááá-t és úgy fagy le, hogy a hang meg beakad. Egyszerűen lehet nincs szerencsém ezzel a gameval.
Próbáltam levenni az audio minőséget is, nem lett jobb.
Nah, majd még megpróbálom valamikor, csak gondoltam megkérdem, hátha valaki járt még így. -
G4bi89
senior tag
Régebben mikor még a Fo1-el játszottam nekem is AC97-es integrált hangkarim volt és sose csinált ilyet szóval nem a hankártya meg az alaplap az biztos.
Milyen géped van most?
Driverek fennt vannak mindehez? -
Elmör
őstag
Hi Mindenki!
A Flat out eddigi mindkét részével játszottam és tetszik a game, de valami gond van a játékkal nálam. A Flat out 1 korában másik gépem volt és bizony előfordult, hogy amikor erősen nekimentem valaminek akkor a sofőr kirepülésekor lefagyott a játék. Totál lefagyaszotta a gépet és nem tudtam rájönni miért. Butítottam én a grafikát, a hangokat, akkor is néha megcsinálta ezt. Végül teljesen új gépem lett, FO2 is meglett, ezzel is az a gond, sőt az 1 meg egyenesen katasztrófa. Csak akkor fagy ki amikor a sofőr kiesik, de akkor mindig. Nem értem miért, más játékban nem tapasztaltam ilyet. A régi alaplap AC 97-es integrát audios volt, a mostani már a Realtek HD-s változat. Élvezhetetlen a játék.
Ja és ami a legrosszabb, hogy ezt az eredeti lemezzel csinálja!
Kerestem patchet is, de nem használt, igaz az már régen volt.
-
csutkaa
senior tag
hali!!
valaki megosztaná velem hogy hogyan lehet Vista alatt elinditani a FlatOut2-t
előre is köxi!!
[link] -
Hey Bronco! mehetnénk majd pár kört megbeszélt időpontban, ha ráérsz... kíváncsi vagyok mennyire gyors a gyors, szívesen versenyeznék egy elég jó ellenfél ellen (persze semmi kilökés és erőszak... legalább is én így szoktam menni)
-
Üdv Srácok!
bár csak most találtam rá a topikra, de örülök, hogy nem vagyok egyedül, aki multizik
kb október óta játszom, de a multit csak decemberben kezdtem... akkoriban még kevés cheater volt, azóta szinte hemzseg az egész tőlük... nem vagyok lassú, sőt talán az első 10-ben benne is lennék, de amikor megelőznek ugyanazzal az autóval max sebességnél, az kicsit fel szokott tűnni... szervert nem szeretek csinálni, de ha csinálok, mindig kizárom őket... viszont vannak akik észre sem veszik őket (elég idegesítő úgy menni hogy tudja az ember hogy vki más csal...)
arra kérlek titeket hogy ha biztosra vélitek, hogy csaló valaki, akkor írjátok be ide az illető nevét, és legalább tanulhatunk belőle, hogy kivel nem szabad kezdeni...
én amúgy NdruuHUN néven nyomulok, ha láttok valahol akkor ne rúgatok ki, inkább guruljunk pár versenykört!
thx -
G@ben
addikt
A kártya maga csak 4x-es verzió (5 éves a lelkem), a legelső Ti4200-ak egyike, amikor a 128MB-osok még lassabbak voltak.
Melyik driverekre gondolsz? A detonatorra vagy mindenre, beleértve mondjuk az alaplapit is?
Eddig 1024x768-ban 32 biten ment szépen, most viszont 640x480-ban talán 8 biten is szaggat. Nagyon hülye kérdés, de codec (ffdshow) nem zavarhat be? Az az egy szoftver van, ami új. -
Azért mert a kárty 64MB-s, még nem kell csak 4x-en mennie. Vagy úgy érted, hogy a kártya maga 4x-es?
A szaggatásról... érdemes minden drivert újratelepíteni, előtte driver cleaner pro 1.5-el (utolsó ingyenes verzó) lepucolni.
Ja, és próbáltad a legrosszabb grafikai beállításokon is?
[Szerkesztve] -
-
G@ben
addikt
válasz
csabyka666
üzenetére
AGP csak 4x-es, mert még a 64MB-os kártyám van. Az apertúrát hol lehet állítani? Soha nem állítottam rajta és jó volt.
-
-
G@ben
addikt
válasz
csabyka666
üzenetére
Konkrétan egy Ti4200-as. Levettem már 640x480-ra a felbontást, játékon belül a rajzolási távolságot 30%-ra, minőséget nagyon alacsonyra, de nem változott semmi.
A 40.72-es driverrel egyébként a játék menüjében mászkálva 30% a prociterheltség, valamint 260MB memóriát foglal. (10x200 Barton, 1GB ram) -
Ezek szerint nVidia kari...háát...mikor nekem az volt, én mindig a gyári driverrel használtam (amit hozzá adtak), mert az a legjobb. Az újabbakban vannak felesleges újítások, nem érdemes felrakni azokat! Amúgy próbáld meg azt is, hogy magában a kezelőprogiban leszel mindent minimumra, ha akkor is szaggat, nem driver probléma van...
-
G@ben
addikt
válasz
csabyka666
üzenetére
DX9c fent van, a driverben nem vagyok 100%-ig biztos, bár kettővel is próbáltam, és ugyanaz az eredmény. Lehet, hogy meg kéne próbálnom egy régebbivel?
-
-
G@ben
addikt
Üdv!
Miért lehet az, hogy játszottam a játékkal, de újra kellett tennem a Win-t, újra felraktam a játékot, elvileg ugyanúgy állítottam be, de most szaggat? Hogy tudom behozni újra azt az indítóképernyőt, amin be lehet állítani a felbontást meg a többi ilyet? -
PuMbA
titán
válasz
csabyka666
üzenetére
vagy Start menüben van egy setup flatout 2 ikon,vagy a flatout 2 ikonját átírod így:
''D:\Games\FlatOut 2\flatout2.exe'' -setup
ha beállítottad akkor meg kitörlöd a setup utótagot -
-
xlaci
senior tag
Hy,
most jelenik meg xboxra az uj rész, a kérdésem az lenne hogy pc-re is ki fog jönni, vagy azt is kérdezhetném hogy mikorra várható a 3. rész tudja valaki? -
PuMbA
titán
válasz
csabyka666
üzenetére
Frissits vidkari drivert,vagy rakd újra és próbáld 1.1-es patchet feltenni,abban is van widescreen support.
-
PuMbA
titán
válasz
csabyka666
üzenetére
Mind2 patchet próbáltad?
mert van US(5cd-s) meg EU(1dvd-s) kiadás is
külön van hozzájuk patch
[Szerkesztve] -
-
PuMbA
titán
válasz
csabyka666
üzenetére
Tedd fel az 1.2-es patchet és lesz widescreen

-
Hali! Tudtok ehhez a game-hez valami olyan kiegészítést, amivel tudok játszani vele widescreen-ben? Nagyon kéne...mert így nyúlik a kép. Köszi.
-
dokar
addikt
na feltettem ismét ezt a gamét.

megszerzem az ost-t aztán teszem be az astrába.
-
vedini
őstag
a setupba beállítottam a hardware 3d-t, tök jók az 5.1-es effektek csak recseg a hang, nem tudjátok mért lehet? valakivel fordult már elő ilyen?
-
törölt tag
amikro a geppel jatszol, automatikusan keszul visszajatszas, na annak a filenak a tipusat kellene megtudni, es akkor sztem vhogy mentheto/konvertalhato lesz a video

kerdes: career-ben vegignyomtam 6 vagy 7 palyat, es utana elolrol akarta kezdeni az egeszet...ilyen a jatek? -
sonar
addikt
Nem tudjátok vhogy tudok felvenni videót a játékról?
(Nem Fraps-ra gondolok) -
C4mp3r
addikt
''256 vagy 128Mb os DX9 es kari''
Ez egy nagyon tág megállapítás, mert pl az FX5200 is DX9-es, igaz papíron, de akkor elvileg azon már jól kéne futnia. Tehát még egyéb ''dolgokat'' is figyelembe kell venni, nem elég az a tény, hogy az DX9-es, mert attól még akadhat rendesen.
[Szerkesztve] -
tikhunter
tag
Néha néha még visszajárok pár percre játszogatni online.Olyan jó látni hogy az újjak hogy szenvednek faltól-falig ot játszva.De eskü eddig ez az a game amivel legtöbbet játszottam.
-
((Piro))
tag
Mekkora ennek a gépigénye?
-
Cimbooora
aktív tag
én csak Lan-on tudok játszani egy bizonyos hamachi nevű programmal
de ha online-on akarok
kilép

Nem lehet hogy a gamespy miatt vagy vmilyen progi nincs telepítve???
azér nem megy??? ha tudtok vmit válaszoljatok

-
Cimbooora
aktív tag
Sziasztok nem toom hogy hogyan lehet online-n játszani

Ha tudtok válaszoljatok !!

És ha vki szeretne játszani egypár kört válaszoljon

-
törölt tag
sziasztok, a 7vegen volt modom kiprobalni a jatekot, es hat lenyugozott

1400*900-ban nagyon jol fut a jatek es gyonyoru a grafika
foleg, hogy rengeteg fele palya kozul lehet valasztani, bar a kocsifelhozatallal nem vagyok megelegedve, jatek kozben megsem zavart
-
Bronco80
aktív tag
ÁÁh én Augusztus óta játszok online a FO2-vel és eddig tiszta volt, de nemrég az 1.2-es crack-kel egyidőben kijött egy nitro-hack és azóta kb. 1 hónap alatt 5-6 csalóval találkoztam.
Majd ha kijön egy jó mod hozzá asszem rámozdulok.
A játék legnagyobb rajongói oldala a flatoutjoint.com nemsoká elkészül a V2 moddal, azt ki kell próbálni.
-
Bronco80
aktív tag
Sajnos tegnap találkoztam egy magyar nitro-cheater-rel online.

A nick-je: ??????? volt. (nem tudom pontosan mennyi kérdőjel).
Lehet, hogy váltogatja a neveit, de ha mégis látjátok, csak rugjátok/rugassátok ki. -
F3@R
tag
kinek mennyi eddig a max a darts-ba?
-
Zso2
őstag
Sokszor ezzel a hibaüzenettel kidob a rendszer a játékból? Mi lehet ez, amugy a memoria meg minden alapon van.
[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

inxp sp1

), de ez még jobbnak néz ki, csak az a baj, hogy meg se tudom nézni, mert egy pár perc után lefagy! Talán a patchek segítenének rajta? Vagy az csak az eredetihez jó? Aki találkozott már a problémával, az kérem segítsen, mert addig nem merem megrendelni! Üdv.

ott tök jó volt
köszönöm

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)