Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. corsair mp600-as (kisebb fizikai méretben) mennyire ajánlott? (akár egy wd sn740 szériával szember, akár 1-2 terrában) corsairről olvastam itt ott hogy fél év év után csökkent a teljesítmény, meghalt stb. mi a véleményetek ,tapasztalataitok? köszönöm.
-
bb.bocs
őstag
fura, úgy néz ki hogy az msatás pm 851 olvasásban gyorsabb mint a 871es msatás. (számból arra gondolna az ember hogy a magasabb a gyorsabb.)
pm871msata:
540/280pm851msata:
540/380
ergo a 851 olvasásban jobb mint a 871 -
bb.bocs
őstag
sziasztok. samsng pm851 és 871 között mi a kül?
-
bb.bocs
őstag
jól hangzik jó persze tulzás, de úgy rémlik 2 terra ha volt benne 3 hónapja kb, aztán ki tudja jól emlékszem e, megpróbálom felderíteni az ügyet
UI: felkutattam a dolgokat. mikor vettem 5.35TB volt benne (2018.02.19 a dátum amikor a teszt készült)
most vagyunk 7.88TB nál. (2018.06.06) ergo kb 4 hónap alatt raktam bele 2,53TB adatmozgást.[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
volt előző utlaja és nem tudom... ez szerintem pár hónap. (részemről 3-4)
powered on 2522 times
és még 9 évig jó ssd life pro szeerint...[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
sziasztok egy fontos kérdés, nem tudom mennyit bírnak az ssdk, de az enyémet most néztem, hd sentinel szerint közel 8TB írt adatmennyiség volt edddig rajta ami elég meredek, elképzelni sem tudom mitől. van ötletetek? windows 10 64 bit, samsung pm871 msata ssd. ( mivel tudnám leállítani ezt az irdatlan folyamatot,nehogy lepusztuljon nekem az ssd)
-
bb.bocs
őstag
olyan kérdésem lenne hogy meglepő módon win10 alatt az ssdn fogy a hely. nem kicsit. pár napja még 10 giga volt szabadon, ost már csak 300mb... mit hol tárolat ez a paraszt windows? cccleanert futtattam de semmi extra.
-
bb.bocs
őstag
sziasztok több kérdésem is lenne
ma vettem egy iylen ssdt [link]
1. amin meglepődtem. 36 fokos...az hogy... az előző ssdm ocz vertex 3 64gb az 30nél nem ment feljebb...na mind1
2. feltettem a wint programokat játékot, és ott tartok hogy 4 óra alatt 100gb van adatforgalom benne. na most kérdés hogy ez azért elég gáz mit csináljak,mert igy egy hét alatt hát több terra adat halmozódik fel... a másik ssdn 12tb forgalom volt de 672 nap alatt!
köszönöm a segítségeteket. -
bb.bocs
őstag
köszi. de azóta visszatettem a 8at, és azzal is ugyanez van pedig nem volt. a bekapcsoló gombra hol érzékel hol nem, hol kikapcsol hol nem. laptopban van alaplapi elem? összefugghet ezzel? mitöl lehet ez? bekapcsolni mindig bekapcsol kikpcsolni már nem akar. se a 8.1el se a 8 al . ha 500szor megnyomom talál észreveszi magát
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. acer aspire 5750zgm van 8gb memóval, hdd caddyvel ssdvel.
az ssd 100/ 99 es állapotban van.
a sztori a következö. windows 8 at frissitettem 8.1re... onnantól fogva njöttek a gondok. nem kapcsolt ki a gép opl... odáig jutottam hogy leformáztam az ssdt teljesen, és ujrahúztam a win8 al. a probléma a következö. leállításra rányomok, és nem áll le a gép a bal odlali szélsö led világit és ennyi. mi lehet a probléma?eddig ment, mióta a winnel szórakoztam frissitettem és töröltem full formáztam ujratettem azóta ezt csinálja kb. a gépre 1 rakás usb+aktiv hub is rávan dugva[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. kérdésem a következő. van 1 ocz vertex 3as 60gb os ssdm. rajta van a rendszer meg minden ami kell.
az ocz toolbox szerint az fw 2.15 ös,de azóta már kijött pár fw és a legutolsó a 2.25.
kérdésem hogy ez mit jelent?
*CURRENT FIRMWARE RELEASE is v2.25Any Agility 3 drive showing firmware v2.24 has no available update. Firmware v2.25 does not apply to a drive that already has v2.24 on it.
Updating the firmware from the toolbox is not supported when Windows is running off the drive you are trying to update.
-Toolbox will not update a primary system drive (e.g. drive letter "C:"). You must run Windows from another drive and then update your SSD using Toolbox.
és hogy akkor ha ezen van a rendszer mindent lefog törölni és nem tudom használni csak ha újratelepítem? ( kérdés, van e értelme fw t frissíteni? )
válaszotokat előre is köszönömés akkor hogy frissítsem. ha van értelme
[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
sziasztok
ezta drivert kéne megszereznem az ssd hez firmware frissítés miattt, de a tipust nem is ismeri a serilat sem. valaki eltudja küldeni nekem? buffalo shd-snum30g hez kéne.
vagy Transcend TS32GSSD25S-M. hez.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest