Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
quailstorm #52801 üzenetére
Nálam most egy Netac 128 GB-os három éve mellőzöttség után hibátlanul bootolt Mintet és a tárolt adatok is bithelyesen épek voltak.
Ettől függetlenül hülyeség volt így tartani, ez nem rendeltetésszerű használat. A fizika sajnos nagy úr, előbb-utóbb legyőzi a szerencsét.
MaCS
-
ricsip
addikt
válasz
quailstorm #52769 üzenetére
Na de ha szoftveresen nem javítható a hiba, akkor nem firmware update-t kéne kiadni, hanem kötelező viaszahívást és cserét mindenkinek, akinél előjött a hiba.
-
válasz
quailstorm #52771 üzenetére
Nagyon köszönöm!
MaCS
-
válasz
quailstorm #52771 üzenetére
Akkor az enyém a régi sorozatból való. 2.5 éves, nem vettem észre gondot, Win10 fut róla. 252- es attribútumot sem látok, bár lehet régi a HDS, még az 5.61- es ingyenes verzió van azon a gépen. Mondjuk nem ment sokat, az is igaz.
Amúgy érdekesek ezek a nem ajánlott típusok, az A400- ból van 5db, 3 szinte xarrá lett hajtva, mégsem akar megpusztulni. Asszem régebben szoktam róluk helyzetjelentést postolni, akkor is kiválóan mentek, valamint a mái napig is. Meg az Intenso, fiamnál sok, nálam egy, nagyon-nagyon jó drivek, csak gondolom, mivel nincs neve, le van húzva.
Kíváncsi leszek hogy a szintén nem ajánlott NV2 M2, amit most helyeztem üzembe, hogy viselkedik idővel.
-
válasz
quailstorm #52767 üzenetére
Hogyan lehet kideríteni, hogy egy konkrét darab az érintett szériába tartozik-e? A családban több példány 870 EVO is fut.
Köszönettel: MaCS
-
ricsip
addikt
válasz
quailstorm #52767 üzenetére
Azért írtam ott azt is, h. ez sajnos csak konteo, mivel a samsung a száját ki nem nyitotta azóta sem.
Az enyémen legalábbis szépen növekszik az attrib 252 ahogy írtam. Ez lehet valami wear leveling v2 is, sosem tudjuk meg.
Illetve most 1 hete karácsony előtt 1-2 nappal megint volt valami read error. Lefuttattam a checkdisk-et (boot-time kellett neki, mert futó OS alatt nem tudta javítani). Evileg javított valamit, de mióta a kutyaütő mikroszoft baszik részletes listát rakni az eventlog-ba boot-time checkdisk után (nem álltam fölötte másfél órát, amíg a /r -el badblock-ot keresett), így fogalmam sincs melyik fájlokban talált most hibát. A /v eddig legalább részletes logot adott, úgy tűnik 20 év után már ez SEM megy mikroszoftéknak.
Szóval nem vagyok meggyőződve h. az enyémen új firnwarrel nagyobb biztonságban vannak az adatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Medence topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4TB Seagate HDD
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest