Hirdetés
-
LOGOUT
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
daninet #56924 üzenetére
Nem is a választási képességeidet ekéztem imént, csak szegény SSD-k túlélési esélyeit próbáltam érzékeltetni, hátha azt olvasva valakinek még jól jön az infó.
Kiselejtezett irodai gép...no ez meg olyan, mint a közös ló, ki tudja hányszor kapcsolták ki durván.
Szerintem a smart nem halt be, csak nincs neki látható infója arról, ami viszont kampeca lett. Kíváncsiságból megnézegetném az nvme-cli parancsokkal, alapból a smartctl-nél több infót szokott adni NVMe esetén. Bár itt esélyes, hogy az sem fog sokat mutatni.
Ami rossz, az az, hogy egy ilyen áramszünet talán a többi meghajtónak is segíthet az elavulásban, főleg ha nem túlfeszültség védelemmel ellátott elosztón keresztül kapja az áramot.
-
válasz
daninet #56922 üzenetére
Szia!
Sajna pont nem jó választás volt szerver célokra ez az SSD. Míg a Samsung OEM és server SSD-i jók általános használatra, a kifejezetten notebookba szánt OEM verzió nem az igazi szerver alá.
Ennek a tipusnak kifejezetten Low-Power-standby specifikációja van, a serverbe való tipusoknál meg Power-Loss Protection speci van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- World of Tanks - MMO
- Nők, nőügyek (18+)
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest