- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Redplee
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
csak egy PCIEx16 van rajta. Asus P7P55D-E-LX
Közben már jó sata2-n, és gyorsabb mint sata3-on... Csak az IO levelupot kellett kikapcsolni a biosban.
-
Redplee
senior tag
az a vicc, hogy sata 2-ben kétszer akkora írás eredményeket kapok, olvasás meg kb 10%-al gyengébb
Ez vicc.viszont sajna semmilyen hdd-t nem tudok bedugni a rendszerbe, a windows nem indul

-
Redplee
senior tag
Segítsetek kérlek

IO LEVELUP 6G re állítva - csak így indul el ssd ről a windows. ha kikapcsolom ezt a funkciót azért, hogy 16X PCIE legyen, akkor a windows nem töltődik be... Így meg tényleg csak 8x

Illetve, ha berakom még a két vinyót sata2-re, akkor sem indul el a gép, hibát ír ki. Pedig mindenképpen, egyik vinyóról a másikra szeretném tenni a cuccokat, és egyet meghagyni az ssd mellett. De sajnos úgy nem indul a windows

-
Redplee
senior tag
SSD Jellemzők
Adatcsomag menedzsment,Támogatva
TRIM parancs,Támogatva
Meghatározott olvasás TRIM után,Nincs támogatva
Op. rendszer TRIM funkció,"Támogatva, Letiltva"a driver telepítés előtt, az origi windowsossal az oprendszer trim engedélyezve volt.
-
Redplee
senior tag
felraktam a marvell magni drivert, amit jelzett az asus.hu oldalon, hát... nem hogy jobb, egy pár százalékkal lassabb lett a teszt szerint...
tudtok esetleg valamit javasolni?sőőt, jo hogy nézem hdd sentinelt, a trim inakvít lett és így 20% lement a teljesítményből
hogy lehet visszakapcsolni? -
Redplee
senior tag
ehhez azért nem nyúltam, mert feltételeztem, hogy a win8 tartalmazza ezeket. Az összes többi eszközt gyönyörűen felismerte és legújabb driverekkel telepítette (vga, nyomtató stb).
ez a legutolsó pedig 2010 es frissítésű marvell driver...na, ezt mindjárt kipróbálom és bemérem újra...
-
Redplee
senior tag
köszi a segítségeket.
A hdd sentinel: trim parancs: engedélyezve, oprendszer trim engedélyezve
de a kondíció csak 99%.. az gáz?
és ezt kaptam:

ez jó? nem kevés?
ez is ugyan úgy 830, mint a fölöttem levőé, és ez sokkal lasabb :/ -
Redplee
senior tag
eddig használtam a gépem úgy ahogy, van benne egy 1 terrás wd hdd.
van egy 500gb-s ugyan ilyen wd-m is. az egy másik gépben volt. de arra már nicns szükségem, így az adatokat át akartam másolni erre.. betettem a gépbe, bedugtam a power kábelt és a satát, és úgy nem indul el a windows...
az 1 terrásról bootol, a windows betöltése képernyő közben pedig megáll az élet. várok 5 percig, akkor sem jön be a windows, a jelszókérős rész. mi leheet a baj?
amint kihúztam a 2. hdd-t, egyből jó lett a windows... help, mert át szeretném pakolni a cuccokat, és az 500GB-s at pedig eladnám, mert nincs rá szükség, és 100% kondíciómeg pl csináltam azokat a dolgokat amiket írtatok (ahci mód), mert eddig ide módban volt összekötve a hdd a géppel, és azt írtátok, win7 nél már érdemes ahci. Na ja, csak úgy 1 vinyóról is alig bootolt a windows, utána meg 20 percig driver keresőzött, és olyan lassú volt a gép, hogy csak na.
most visszatettem ide-re, 1 vinyóval tökéletesen fut. Ha bedugom mellé a másikat is, a windows sosem akar bootolni.
hogyan tudom megcsinálni azt, hogy 1ik hddről bootoljon, a másikat meg tárhelynek használjam?
Aktív témák
- E-book olvasók
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Kingston 2TB KC3000 NVMe SSD - Garanciális
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- Intel D3-S4520 1,92 TB - 2,5", SATA3, 8800 TBW - Új - Eladó!
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez vicc.
hogy lehet visszakapcsolni?