Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
Aktív témák
-
-
Entryy
aktív tag
Azt a qrva!
Februárban vettem egy SSD feltelepítettem rá a wint, állandó progikat.
Egyéb dolgok, virtuális gép, játékok ideiglenes progik egy raptor raid tömbre mentek, még se legyenek olyan lassúak.
Am normális használatnak van kitéve a gép.Szept 12. én telepítettem az Intel SSD toolbox át. Látom, hogy eddig ~650 GB adat írás történt az SSDre. Teljesen jó! (Átlagosan tehát addig minden cella 5 íráson esett túl. Még maradt 4995
)Most, pár perce (Szept 22.) csekkoltam ismét az SSD toolboxot ~790GB adat írás.
A felhasználásban annyi változott,hogy !!!4 napja!!! az egyik játék összeomlott a RAID tömbön, feltelepítettem az SSDre és biztonsági mentésből visszaállítottam a játék mentésének egy nem sokkal korábbi állapotát és azóta (ismétlem 4 napja) az SSDről játszom vele.
Ez több, mint 130GB os írási forgalmat generált 4 (10) nap alatt.
Tapasztalt már valaki hasonlót?
u.i.: Nem, nem torrentezek. A géppel nem!
-
Entryy
aktív tag
ÜDV AZ URAKNAK!
Nem vagyok túl járatos az SSD témában,de mostanában tervezek egy ~100-120 Gbos SSDt beszerezni. A kis tájékozódásaim során azt vettem észre, hogy most nagyon "pang" az ssd piac. Nagyon régen nem jött semmi új erre a területre.
Valami kis vihar előtti csendről van szó? Vagy én nem vettem észre az újdonságokat?
Gondolok a SATA3as SSDkre, az új SF2xxx vezérlőkre, gondolom Inteltől is csak jönnie kéne már vmi újnak...Ilyesmi változások várhatóak a közeljövőben?
Érdemes várni még egy keveset?
Köszönöm!
-
Entryy
aktív tag
Sziasztok!
SSD vásárlás előtt állok és ehhez kérnék tanácsot.
Mennyire számít jelenleg jó vételnek az OCZ Vertex 2 OCZSSD2-2VTXE120G?Láttam,h még ősembernél is drágább,mint a linkelt helyen.
Esetleg jobb alternatívát tud valaki?
Köszönöm!
-
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)