Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
Aktív témák
-
PNP
őstag
Samsung 830 128GB, ezek jó értékek, vagy valamit be kellene állítanom?
Random:

0Fill:

-
PNP
őstag
Üdv!
Win7 alatt használok Samsung 830 SSD-t. Milyen beállításokat érdemes használni? Ami az első hsz.-ban van Vista alatt, azok most is aktuálisak? Magiciant feltegyem, vagy felesleges? 16GB rammal pagefile maradjon?
-
PNP
őstag
Desktop gépbe mit érdemes most venni rendszer alá? Kingston 40GB volt eddig (TRIM engedélyezve), de azt átraktam notebookba. Ez a méret elég is kb., a fájdalomküszöb 30-40e Ft körül van (új, számlás).
Kösz! -
PNP
őstag
Nem panaszkodtam, érdeklődtem

De most akkor örülés van. -
PNP
őstag
válasz
FeRRaR1
üzenetére
Nem lehet valahogy gyorsítani? A gépben lévő 500-as HDD ezt az értéket hozta, igaz a rendszer nem arra volt pakolva:

Gondolom a kisebb fileoknál jön elő az SSD előnye, a rendszerlemeznél jellemzően ez történik?
Drámai gyorsulást amúgy egyáltalán nem éreztem, viszont veszek egy netbookot, lehet hogy érdemesebb lenne abba átrakni a Kingstont-t, az asztali gépbe pedig később venni egyet ha még gyorsabbak/olcsóbbak lesznek.
? -
PNP
őstag
Beraktam a 40-es Kingston-t, Win7 ráment, ezt sikerült mérnem:

Jó/rossz/ezt tudja? -
PNP
őstag
Vettem egy 40-es Kinstont, most fogom berakni a gépbe, megy majd rá a W7. Mire figyeljek? Akár BIOS-ban, akár Windows alatt van-e valami, amit be kell állítanom hogy gyors legyen?
-
PNP
őstag
Sziasztok.
A napokban szeretnék SSD-t venni asztali gépbe, win7 alá. Mit javasoltok? Kingston 40-es? Van jobb vétel? -
PNP
őstag
Üdv!
Asztali gépbe szeretnék SSD-t a rendszernek (Win7, Photoshop, Lightroom a felhasználás elsősorban). Ár/érték arányban mi most a legjobb? Ugye érdemi változást fog hozni HDD-hez képest?
Aktív témák
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- M2 Sata 256 / 512 SSD-k / Intel / Samsung / Sandisk /
- Crucial T705 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash Shadow Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest