Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Touchpad driver kimaradt a telepítettek közül, lehet ezért van megkergülve. Mindjárt felrakom, kíváncsi leszek rá.

-
addikt
Üdv!
Lehet nem a legmegfelelőbb topikba írtam, de mivel most cseréltem SSD-t, talán ez a ludas a dolgokért.
Szóval nemrég vettem egy Samsung 470 64gigás SSD-t amit egy Acer 7745G laptopba használok.
A probléma: amikor meg van nyitva egy alkalmazás, példa kedvéért mondjuk skype, és ha beszélgetek valakivel akkor a rendszer leviszi tálcára a programot, miközben gépelek. Illetve amikor gépelek (mint pl. most) akkor fogja magát és sort vált, és egy teljesen másik mondatba írok bele. Amíg ezt megírtam 2x csinálta.
Acer gyári Win7 HP-m volt, de mivel eladtam a régi vinyót belőle, ezért kénytelen voltam leszedni egyet netről és az eredeti kulccsal használom most. Az is lehet, hogy Win7 okozza ezt, bár eddig soha nem volt ilyen.Ja és mielőtt valaki megkérdezné, nem tenyerelek rá a touchpadra.

Találkozott már valaki ilyennel? -
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Elfelejtettem írni, laptopban használom.

Akkor megnyugodtam, köszi a választ.
h1ght3chzor: Közben megtaláltam, nézegetem.

-
addikt
Sziasztok!
Most vásároltam egy Samsung 470 64gigás SSD-t és ezeket az eredményeket kaptam:
Reális a kapott eredmény? Sajnos ilyen téren nem értek az SSD-hez. Lehet valamilyen progival még jobban optimalizálni?
-
addikt
Sziasztok!
Új SSD vásárlásán gondolkozok a laptopomba, de nem igazán tudom perpill melyik a legjobb választás. 60 vagy 64gigásra lenne szükségem, árban pedig olyan 25-26K-t szánék rá.
Amit eddig néztem az egy Kingston V100 és egy OCZ Agility 3 volt, bár utóbbiról nem sok jót hallottam.
Milyet érdemes most venni?Szerk.: A 40gigás határeset, ha ebből lenne valami jó...

Aktív témák
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- WD Purple 4TB HDD (WD40PURZ) 100/100
- Új 256GB Samsung PM991a NVMe SSD-k 2230 méretben, 100% max pár óra üzemidő - több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest