- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Templomegere
senior tag
válasz
Gorneck
üzenetére
nekem sima mezei hétköznapi használatban van a gép , de meguntam a tetű lassúságát a hdd-nek , egy ideig úgy voltam vele jó lesz ez igy nekem , elég ez (két f1-es raid0-ban ) de nem . Most megláttam ezt mondom megpróba ... tetszik.... ha megunom eladom
De egyenlőre tetszik tényleg . -
Templomegere
senior tag
van már valakinek itt ocz revodrive-ja?
-
Templomegere
senior tag
valaki tudna nekem linkelni helyet ahonnét az intel ipeak progi leszedhető ?
-
Templomegere
senior tag
válasz
fsb1000
üzenetére
nekem azt javasolták hogy 4k stripe, és8,16,32k cluster , de ntfs-hez a 32 ajánlott.
ATTO-val mérem ..........
stripe , cluster méretet hogyan , mivel lehet variálni , a stripe még menne a raid biosban , de a cluster ......
bocs ha hülyeséget kérdezek de soha nem kellett ezekkel variálnom.....
-
Templomegere
senior tag
nem tudom , de semmi nem jó ...
egy samsung 32 gb slc-nek singleben menyit kellene olvasnia írnia ?
-
Templomegere
senior tag
Uraim , nagy a gond

lenne nekem 2 db 32 gb samsung SSD SLC és van hozzá egy softveres sil raid vezérlő valamint egy hardveres promise SuperTrak EX8350 8 portos csoda .....
Van egy Asus M4a79 Deluxe alaplapom , phenom II 940 stb
a gond az hogy ebben a deszkáben nem bírom életre kelteni egyik raid vezérlőt sem . softveres csak akkor inul el ha az alaplapi sata vezérlőt ide-re állítom , ha raid-re akkor nem mükszik . promise pedig csak akkor hajlandó elindulni ha bios reset után vagyok , akkor 1x , max 2x megjelenik a bootnál és be is lehet lépni menübe . de ennyi .
van egy tötikegépem , asrock csoda ......ér vagy 5e ft-ot , na abban megy mindkettő .
4 verziót probáltam ki :
Asus m4a79 1 db SSD (RAID0-ban képtelenség feltelepíteni bármilyen oprendszert) win xp felugrott , everest hdd teszt alapján 200mb/s linear read , és a többi sem kevesebb . szóval hasít szépen . RAID 0-ban elindul a telepítés de a raid driver hozzá adása után xp-nél kékhalál , vista , 7 -nél pedig nem talál meghajtót .
asrock promise raid 0 létrehozva szépen particio mükszik everest hdd test 150 mb/sec linear read (vicc)
asrock sil soft raid raid 0 everest 130 mb/sec
asrock sil soft raid single SSD everest 100 mb/secmit tanácsoltok ?
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Autószerelők, autószerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De egyenlőre tetszik tényleg .