Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
K!$$rác
tag
gyerek erre mondjatok valamit...

szűz win7-et lemértem hasított 220 mb/s ... feltettem a drivereket és belassult ismét... és látszik a bootnál is egyszer a win7 töltő csíkja el se indul és felállt a rendszer most meg 3x is "körbefut" és ismét csak 70mb/s az írás és az olvasás...
nemvagyokideges
IMSM driver lassítaná be? vagy mi? -
K!$$rác
tag
jelentem hogy begyorsult az ssd
egy win7 újra telepítés után usbről
úgy hogy még semmi driver nincs fent és a Read 222.9 a 70 helyett 
-
K!$$rác
tag
mindenkinek akartam szánni ezt a hsz-t
[link] -
K!$$rác
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
1048576 byte

lehet hogy ennyire amatőrnek néztek de én már suliba NAND kapukkal dolgoztam gyakszin, meg NOR stb.. logikai kapukat kellett kiépíteni rendesen táppal +digit oszilloskop stb.... nemsokember dolgozott ilyenekkel sztem itt a topikba 18-19 évesen ,és szeptembertől egyetem szal ennyire low nem vagyok
-
K!$$rác
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
valamilyen progival meg lehetnézni hogy honnan kezdődik a partícionálás?
win7-tel formáztam szóval ilyen gond nem lehet(ne)..... -
K!$$rác
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
megoldottam a felrakást... win7-et kiírtam egy újraírhatós dvd-re aztán az ssd-t bekötöttem az erős asztali konfigba, (a gép vinyóját lehúztam a telepítésig)beraktam a dvd-t és felnyomtam rá gépen keresztül a win7-et aztán utána átraktam a netbookba és egyből indult a szűz win7
a telepítővel partícionáltam, le is formáztam telepítés előtt...
igazából min. egy 8 gb-os pendrive kellene vennem és arról kellene feltenni a win7-et..
bár van itthon egy terrás külső vinyó de azt nem látta az a win kibontó progi :S:S NTFS-re van formázva.. -
K!$$rác
tag
válasz
JoceeHunt
üzenetére
hát megbékélek vele szerintem.
Átrakhatnám egy erős asztali gépbe kipróbálni de nem fogom most már szétszedni a netbookot
A lényeg hogy így már a netbook 7 órát kibír és még mindig gyorsabb mint a "régi" 8 mb cashes 160gb-os hhd-vel amivel szerelik ezeket.. nagyon nem szomorkodom azért
-
-
K!$$rác
tag
megjött az ssd ... be is raktam a helyére sata vezérlőt beállítottam és usb-s vinyóról szeretném feltenni a win7-et a vinyót felismeri a bios... és erről a vinyóról már egy másik netbookot már újratettem szóval ez nem lehet probléma... és fekete a háttér netbookon és egy pici vonalka villog... hdd nem pörög fel se semmi.. a hhd gyökerére másoltam fel az egész win7-et mappa nélkül... ha nincs bekapcsolva a hdd akkor írja hogy op rendszert nem talált... most szedek le egy másik win7-et talán azzal beindul a telepítés

valakinek valami ötlet??
laptopon win alatt elindul a win7 telepítő...
ja és a netbook biosa is látja a kingston 96gb sata2 ssd 2 5 ssdnow v+100 svp100s2 ssd-t -
K!$$rác
tag
válasz
wwenigma
üzenetére
néztem én is de nem nagyon értek hozzá, eddig nem foglalkoztam az ssdkkel...
vezérlő jó benne? és a cache mekkora??? mert eddig nem láttam sehol :S:S elv. 3.4 W-ot fogyaszt az nem sok? bár ennyi pénzért nem csak szerintem tuti befutó

köszönöm szépen
oké megrendelem kihozzák és hogy teszem fel rá az op. rendszert hogy ne kelljen újra tenni ??
-
K!$$rác
tag
[link]
Help !!
Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Linux felhasználók OFF topikja
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

egy win7 újra telepítés után usbről
úgy hogy még semmi driver nincs fent és a Read 222.9 a 70 helyett 
, furcsán lassú :/
csak mert ez így kicsit lassú