Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
padra
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Win7 usb tool-al nem tudom pendrive-re feltenni a win7-t,elméletileg eredeti msdn-es.Akkor megprobálom a másik lehetőséget amit ìrtál.
Köszönöm a segìtséget,üdv.
-
padra
aktív tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne,hogy ssd-t bármilyen notiba lehet tenni?
Az enyémből akkarom átrakni az asszonyéba (lenovo s10-2),de nem indul el.Annyit ìr ki hogy a windows betölti a fájlokat,utána mindig újraindul.Mivel az övébe nincs meghajtó,ezért az én notimba betettem,ráraktam a win7-et,és úgy tettem át az övébe.
Ha valaki tudna segíteni azt megköszöném.üdv.
-
padra
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok,ehhez KINGSTON 96GB SATA2 SSD 2,5" SSDNow V+ SVP100S2/96G van a gyárinál újabb firmware?Ha van érdemes frissíteni?
-
padra
aktív tag
válasz
Mikika
üzenetére
Van 3.5-es is
[ha jól néztem],ha nem javítson ki valaki 
-
padra
aktív tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Szerintem ez teljesen rendben van
Az enyém is hasonló eredményt produkál. -
padra
aktív tag
Sziasztok!
Egy 96Gb-os ssd van a notimban,az lenne a kérdésem,hagy ha arra telepítek játékot és onnan futtatom,arra töltök le filmeket,zenét(erről használok,futtatok mindent) az nagyban befolyásolja az élettartalmát,vagy a sebességét?Kell attól tartanom hogy esetleg pár hónap múlva egy vinyó sebességével lesz egy szinten,vagy még lassabb lesz?Bocs ha hülyeségeket kérdezek de ssd terén még kezdő vagyok,és mindenhol mást hall az ember a használatával kapcsolatban.
válaszokat előre is köszönöm,üdv. padra
-
padra
aktív tag
Körbenéztem kicsit,úgy néz ki az [enyémet] nem érinti a hiba.

"Az érintett típusok az SV szériából kerültek ki: a 64 GB-osak közül az SV100S2/64GZ, SV100S2D/64GZ, SV100S2N/64GZ, a 128 GB-osaknál az SV100S2/128GZ, SV100S2D/128GZ, SV100S2N/128GZ, a 256 GB-osoknál pedig az SV100S2/256GZ, SV100S2N/256GZ, SV100S2N/256GZ, továbbá ugyanezen modellek G végződésű változatai. Az egyéb SSDNow szériás SSD-t használóknak nincs okuk az aggodalomra, más típusokat (köztük az SNE, SNM, SS, SNV, SNVP és SVP kezdetű típusjelűeket) nem érint a hiba – a gyártó elmondása szerint."
-
padra
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Rendben,köszönöm.Még egyet kérdeznék,olvastam hogy a Kingston ssd-nek valami baj van a firmware-vel.Rendszer telepítés után akkor azt frissíteni kell?
-
padra
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Megnéztem hamar a biosba,AHCI-n van,de lehet állítani is [kép]. Akkor ez így jó lesz?
Ha [ez alapján állítom be az ssd-t akkor az] ssd tweaker-el már nem kell állítani semmit? -
padra
aktív tag
-
padra
aktív tag
Valaki [erre] tudna választ adni?
-
padra
aktív tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Értem,átlagos dolgokra használom a gépet,(net,zene,film).Érdemes 2 partíciót csinálni rajta,vagy inkább hagyjam egybe,2.partíción tárolnák 1-2 cuccot,meg ha töltök le zenét,filmet,az menne oda.Vagy a felosztás befolyásolja a sebességét?(Nem szeretném ha ez miatt lassabb lenne.)Ilyen felhasználás mellett is érezhető a különbség az ssd,és hdd között?
-
padra
aktív tag
Sziasztok!
SSD vásárlásán gondolkozok,és szeretném a segítségeteket kérni.Eddig ezt néztem ki [link] egy Acer 5750g-be menne.Szerintetek ez jó lenne? Vagy tudtok ajánlani hasonló árban jobbat?
Mennyivel macerásabb egy ssd mint egy hdd? Mert pár helyen olvastam olyanokat hogy ha azt akarom hogy normálisan menjen(hozza azt a sebességet amit kell),ahhoz állítgatni kell.Segítségeteket előre is köszönöm

üdv.:padra
Aktív témák
- Fujifilm X
- Crimson Desert
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 1 / 2
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Új 256GB Samsung PM991a NVMe SSD-k 2230 méretben, 100% max pár óra üzemidő - több db
- Eladó 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- SAMSUNG 9100 PRO 8 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.800-13.400 MBs - Eladó!
- Samsung 970 Evo 500GB (28-30k) / 1TB (43-45k) NVMe SSD - több db is - 99-100%-os kondíciók
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest