Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
siti
őstag
válasz
Plavix
üzenetére
nálam is hasonló a kiosztás, csak a hdd nagyobb, AHCI és megy minden gond nélkül, kivéve, hogy mindent sata2-re kellett dugni, mert vegyesben (s2/s3) okozott furcsaságokat, ott a sata3 csatin lógókat nem látta a bios. más a lap nálam. akkor nem szóltam, de megy a hdd ahci-vel.
Kerekfej
(ha kondició nulla és meghalt az ssd akkor miről működik a noti? mert arról posztol a kollega. ha van halott i7-es procid, ami működik, azt majd add nekem. köszi
) -
siti
őstag
válasz
potyi23
üzenetére
izé, ha nulla százalékos a kondi és működik akkor nincs baj. ugyan ez a helyzet, amikor az egészséges ember elmegy dokihoz, majd kétféle gyógyszerrel jön ki. (nálam megy az ocz agility3, de még csak egy hetes) tudom bosszantó, de hát van rajta 10 év gari, tönkremegy -> kicserélik. milyen jó lenne ez az autóknál. elromlott, itt egy vadi új...
-
siti
őstag
OCZ Agility3 60Gb (sata2-n lóg, mert basz*k elindulni a gép ha sata3-ra van dugva)

Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)