Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
paramparya
őstag
válasz
paramparya
üzenetére
Már a checkout-nál tartok, szállítással valahogy 96.39 font lett, de a citibank drága devizaeladási árán is 29000 lenne, és kedden postázzák, de még onnan 7-10 nap, mire megérkezik.
Bulizok rá egyet, és meglátom
-
paramparya
őstag
Nekem az előző 20 hsz-ben a Crucial C300-at ajánlották.
Magyarországon csak egy srácnál láttam, aki itt árulja, de nála egy-két hétig még nem lesz.
Most találtam meg az angiai amazonon:
[link]Szállítássa 92 font, az kb 28000, ez még olcsóbb, mintha innen a ph-ról rendelném, mert az 28.900+1500 futár, és még hamarabb is itt van.
Amazonról rendelt már innen valaki?
-
paramparya
őstag
-
paramparya
őstag
Sajnos ilyet most nem tudok sehol venni

Bár a teszt alapján tényleg jó (furcsa a lassú írás, de nem arra lenne használva rendszervinyóként, a böngésző gyorsítótárnál pedig biztos nem lesz zavaró
)Köszi a tippet, még próbálkozok beszerezni.
Ha mégsem tudnék, akkor a másik háromból melyik a nyerő?(persze azt is megcsinálhatom, hogy felteszem ideiglenesen egy másik vinyóra, és majd átmozgatom az ssd-re a win-t, ha megszereztem)
-
paramparya
őstag
Sziasztok!
Gépet fejlesztek (H67 lap + i5-2500 proci a lényeg), és szeretnék ssd-t rendszervinyónak.
Ezeket néztem a megfizetni hajlandó kategóriából:
BUFFALO 64GB SATA2 SSD 2,5" MicroStation SHD-NSUH64G-EU
KINGSTON 64GB SATA2 SSD 2,5" SSDNow V SNV425-S2BN/64GB
Kingston SV100S2/64GOlvasgattam róluk, nekem a buffalo is szimpatikus, de hátha ár/érték arányban jobb valamelyik kingston. Ha jól láttam az A-Data 596-okat inkább érdemes hanyagolni ezekkel szemben
Aktív témák
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest