Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Aktív témák
-
Zollee
tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Én is erre gondoltam először.. Feltettem a chipset driver-t, igen és ezt mondja.. :/
Más kérdés: Grafikával foglalkozok és Photoshopot elég aktívan használok. A scratch disk-et az SSD-re rakjam, vagy a tároló merevlemezre? (nagy fájlok is beszaladnak néha, amik brutál temp fájlokat írogatnak lemezre és úgy tudom hogy 20%-ot szabadon kéne hagyni az SSD-nek)
-
-
Zollee
tag
Köszönöm a tanácsokat, ajánlatokat. Gondolkodom a Force GT-n.. Elég korrektnek tűnik.

Azt még megkérdezhetem, hogy érdemes-e a rendszert is erre rakni, vagy inkább csak a szoftvereket? (nem tudom az op.rendszer SSD-ről működtetése mennyire befolyásolja a kütyü élettartamát) Vagy csak az aktuálisan használt PSD fájlokat tároljam inkább rajta? Vagy minden menjen winyóra és csak a scratch disk területet adjam meg az SSD-re?Bocs a sok hülye kérdésért, de az SSD-khez debil vagyok..

-
Zollee
tag
-
Zollee
tag
Hello!
Gép felújítás előtt állok. Egy i5 750-em van 4GB 1600-as rammal (húzás nélkül, alap órajelen minden, tehát a memória így csak 1333-on megy) plusz 1x 1TB F3-as Samsung winyó.
Ehhez szeretnék venni még memóriát, 12 GB-ig gondoltam bővíteni egy 8 GB-os kit berakásával. Ezen felül szeretnék egy SSD-t is bele, csak tanácstalan vagyok, hogy milyet, mekkorát és melyik sebesség az ami mérvadó az én esetemben. Láttam mindenféle szekvenciális és hasonló adatokat is, ami annyira nekem nem mond sokat..
Lényegében grafikai dolgokra használom a gépet, tehát Adobe szoftverek (Photoshop, Illustrator, InDesign, Acrobat) és pár kevésbé ismert, képfeldolgozó szoftver. A fájlok nagysága változó, 50-800 MB-ig bármi előfordulhat attól függően hogy szórólap vagy kirakat design kell. Nem nedvesedek a 20 mp-es rendszerbetöltésre és hasonlókra, kizárólag a munka meggyorsítása lenne a cél.Tudnátok valami(ke)t ajánlani a leírtak fényében? A keret olyan 30-40K-ig terjedne.
Előre is köszönök minden segítséget.

Aktív témák
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyszerűen nem látja hogy lenne a gépben SSD.