Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
allein
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
Tudsz konkrét márkát ajánlani?
-
Chaser
legenda
válasz
Pisztillus
üzenetére
Akkor végül is elég nekem megvenni a 96-os kingstont, vagy még inkább a 64-es v100-at. Nem egy szuperbajnok de nem volt panaszom rá, 64GB meg elég.. Lowend gépet építek, ssd is csak azért mert beleuntam a hdd-k kattogásába meg vinnyogásába, háttértárnak is csak 2.5-es hdd lesz.
-
Chaser
legenda
válasz
Pisztillus
üzenetére
A WD sztem azért csökkent mert maradt némi kosz a víz után
Csak érdekes hogy arra az intelre 3 év van, többire meg 5. Lapot most vettem, nem akarom máris cserélni, bár még megoldható lenne mert ki se próbáltam. -
Chaser
legenda
válasz
Pisztillus
üzenetére
A többi hasonló kapacitású ssd-hez képest kérdem, azért azok nincsenek olyan horror árban. Lenne egy használtan kb 2.5 év garral 40-ért, elgondolkodtam rajta.
szerk: gtasystem: Ebben tévedsz. Nemrég volt szerencsém 32GB-os buffalohoz. A 2.5"-os 7200-es hdd-m kb hozta amit tud. Egy asztali pörgősebb sztem csúnyán odavert volna neki. Egyetlen előnye hogy hangtalan volt.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
Amúgy meg: Mértem 1-et 
-
Elar
senior tag
válasz
Pisztillus
üzenetére
Esetleg ez?
OCZ -
válasz
Pisztillus
üzenetére
Jogos, megnézhettem volna az adatlapját...
Az eredmények alapján most már csak használnod kell az SSD-t, úgy megy ahogy kell.
A Samu-ban ez a jó, nem háklis a vezérlőkre, a szoftverével pár katt az OS optimalizáció meg az Over Provisioning, nem kell külön AHCI stb stb, szóval beszereli az ember aztán megy.
-
válasz
Pisztillus
üzenetére
Javítás: a RAM az 2x2GB DDR3. Miért írtam 8GB-t?

-
^Clown
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
Nekem is ilyen SSD van az X41-emben, de semmilyen support - fw frissítés nincs hozzá. Nálam ha jól emlékszem az olvasási sebesség valahol 80Mb/2 körül van, de az írás szintén ilyen gyatra (25-26Mb/s). Előnye, hogy MLC-s, viszont nagy hátránya, hogy nem tudja a trimet. Én Win7-et használok, már több, mint fél éves a rendszer, de nagy gond nincs a sebességgel - persze nem olyan, mint egy friss telepítésnél, de abszolút elfogadható.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Parkside szerszám kibeszélő
- Revolut
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Router gondok
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Slim Külső 1TB HDD
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak érdekes hogy arra az intelre 3 év van, többire meg 5. Lapot most vettem, nem akarom máris cserélni, bár még megoldható lenne mert ki se próbáltam.
Amúgy meg: