Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Semmi,700MB az meg ló.....

-
Sziasztok!
mai nap arra ébredtem nincs hely az SSD-én.Pedig ha összeadok minden könyvtárat,akkor is 39 GB foglalt az 59-ből,de itt nagy kínok árán is csak 54 GB foglalt,még mindig.Milyen programmal tudnám leellenőrizni mi foglal ennyit,mert nem találok semmit.
-
válasz
Salvador20
üzenetére
Hello,most nekem is hasonló,de csak azért mert külső HDD-t kötöttem rá,Sata porton.Emiatt percek a betöltési ideje.A bios képernyőnél áll egy ideig

Valaki erre tudna egy megoldást,hogy ne kelljen a külső HDD-t mindig ki-be kapcsolni restartnál?
-
-
Hi!
Most raknám újra a rendszert az SSD miatt,de szerintem fel kéne rakni mellé egy Linuxot is biztonság kedvéért.
64 GB az SSD,még nem döntöttem el,hogy egyáltalán megéri-e felrakni a linuxot,mert sok helyet elvesz.De ha felraknám,akkor hogyan kéne telepítenem?Inkább hagyjam ki,max ha kellene akkor live cd
Fogalmam sincs,és most kéne eldöntenem.
-
válasz
Lastemperor
üzenetére
Köszi,meg is rendeltem.
-
Hello!
Milyen SSD ajánlott egy régebbi P35DS3-ba Q6600 mellé?20-25k körül gondoltam.
Aktív témák
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motoros topic
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Crimson Desert
- Gumi és felni topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest