- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
2544AACD #38963 üzenetére
http://digistreet.hu/tesztek/a-nagy-kingfast-ssd-meghajto-teszt-csucssebesseg-mindenkinek
nekem ez van:
http://www.bluechip.hu/termek/ocz-sata-ii-vertex-plus-30gb
itt már csak 11eFt alatt is láttam már, és gyorsabb is mint a 16gb-os.
és a 30-asra még épp ráfér egy win7-is, ha véletlen win-t akarnál használni -
Mankó
veterán
válasz
Vegyél használtba (12 ért láttam egy Samsungot a múltkor, az Intel x25-e jobb lenne, de nehéz keríteni) egy 32es SLC-t és mindenre jó lesz. Mehet XP alá, Linux alá, stb., nem támogatja a TRIM-et, de technológiájából adódóan nincs is szüksége rá. Sebessége kitűnő, élettartamát tekintve, pedig 10+ évet simán kibír, akármilyen felhasználás mellett.
-
törölt tag
válasz
jó elgondolás, azért én 30-32-est vennék (nekem egy régi típus van vertex plusom van) teljesen jól muzsikál ubival. a 28 gb-ból hagytam neki 22 gb szabad helyet biztos ami tuti. firefox cache átrakva hdd-re, így talán elég sokáig elél az SSD. (kevesebb írást kap ezáltal)
mivel látom hogy te is minimális költségből akarod a maximumot kihozni (mint én30gb vertex plus 13eFt-ért már kapható 3 év garival.
egy ilyen kis befektetéssel egy 1 magos amd procis gép egy idegbeteg mókussá avanzsál
régi HDD olvasási sebessége: 40-50 mb/sec,
SSD: 240mb/sec
és ami elég fontos:
válaszidő:
HDD 15ms vs. SSD 0.1-0.2ms (saját mérések)
a progik azonnal megnyilnak, és a boot 1:30 körüliről 35mp-re redukálódott (jelszóval, autó bejelentkezésnél szerintem 25mp körül felállhat a rendszer)
Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen egeret válasszak?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Medence topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest