Hirdetés
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
petymeg
üzenetére
Most nem vagyok win7 előtt nem tudom pontosan hol van, de start menü, alul van a kereső mező, és írd be, hogy lemezkezelő akkor kiadja. De ha gond van, majd jönnek segíteni a többiek (bár ez már annyira nem SSD kérdés).
Telepítő lemezzel már nem kell vacakolni szerintem, elég ha a lemezkezelőből formázod particionálod a HDD-t.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
petymeg
üzenetére
Milyen gép ez, ki hozta? Új gép, bolti összeszereléssel, és telepítést is kértél?
Milyen SSD?
Nekem az a tippem, hogy lecsíptek belőle egy darabot (nagyon helyesen) az overprovisioning miatt, kb. 7%-ot. Esetleg a gyári kapacitás 60GB ami kb ugyanaz, mnt amit az előbb mondtam. Pontosan milyen típus?
Indítani kellene egy lemezkezelőt, és ott is megnézni, mi a helyzet, van-e partícionálatlan terület az SSD-n. A HDD-nek is ott tudsz betűjelet kiosztani neki, ha még nincs. Feltéve, hogy üres és formázott ha HDD. Ha valami már használatba vett cucc, akkor mást a történet.
mod: ja, most látom, a 60 GB rendben van. Akkor a rejtett fileokat jelenítsd meg, ott lesz a hiányzó foglalt 10 GB-os rész

-
04ahgy
nagyúr
válasz
petymeg
üzenetére
A topik első hozzászólásában vannak hasznos cikkek linkelve. Én csak feltelepítem a win7-et, használom, és semmit nem állítok. Ez néhányak szerint gond, mások szerint nem. Nem kell particionálni, csak ha szeretnéd, és bármit telepíthetsz rá, amit csak szeretnél, és elfér. Pár GB szabad helyet azért az optimális működéshez célszerű hagyni a meghajtón.
A HDD-t particionálod, ha akarod, és egyben hagyod, ha nem.
HGyu
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Renault, Dacia topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- További aktív témák...
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 8TB - WD82PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi