Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
válasz
LGLuke
üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
A privátban küldött infóid alapján újra lehúztam mindent és elkezdtem a nulláról. (már sokadjára)
Az eddigiekhez képest most lehúztam a DVD írót is!!!!!!!! Most ugrott a majom a vízbe! Minden HDD-t látok és megy minden szuper módon. Csak nincs íróm..... elkezdem átvágni az ereimet!
Viszont ha AHCI-ban csak az SSD volt fent, akkor működött a Pioneer olvasó/író.Kezdem elveszteni a fonalat!

-
SipiBcs
őstag
válasz
LGLuke
üzenetére
Az első dolgom a win7 telepítése alatt ez volt, hogy csináltam egy cmos resetet és a boot szekciókat átállítottam. Egyértelműen arról bootol.
Már azzal is próbálkoztam, hogy átraktam sata2-es portba a HDD-t hátha az kavar be. Próbáltam jumpert rakni a HDD-re hátha azzal akad össze. Egyenlőre nincs változás.

Érdemes lenne a HDD-t a registryben átbuherálni AHCI-ra?
Akinek tippje van, kérem ne tartsa magában!

-
zoleeno1
veterán
válasz
LGLuke
üzenetére
Tömeges meghibásodásokról nem tudok/tudunk. Ha voltak is problémák régebben (pl: vertex2-nél), azokat firmware frissítésekkel már megoldották.
A tartozékokról meg szerintem érdemes érdeklődni az eladónál mielőtt veszed (már ha nincs benne a leírásban). Tudomásom szerint a Crucial-hoz és Vertex-hez csak a papír dobozt kapod, amibe be van csomagolba
de a többi mellé adnak beépítő keret, csavarokat. Viszont létezhetnek OEM verziók amikhez nincs, úgy tudom Samu is tervezi, nem tom kapható e már.Bodor: Kitartást, jó munkát. Én itthon döglök

-
válasz
LGLuke
üzenetére
Crucial és Vertex-hez nem adnak általában semmit, samuhoz ezek járnak,attól függen, hogy D vagy N-es) (Balage76 linkelte anno a képet), ADATA-hoz meg beépítőkeret és Acronis True Image HD szoftver.
"Vagy esetleg valamelyik modell esetében érkezett-e hír tömeges meghibásodásról, kompatibilitási problémáról."
Szerinted akkor az ajánlottak között lennének?
Amúgy meg mindegyik esetében FW frissítéssel is kezdhetsz, ha nem a legutolsó FW lenne rajtuk már. -
zoleeno1
veterán
válasz
LGLuke
üzenetére
Ha értelmezed is amit olvasol, nem csak darálod, akkor ki vagy segítve

Idézet a cikkből:
"Mielőtt valaki teljesen belebonyolódik a dolgokba és hetekig bújná a teszteket, NE TEGYE!
Az ajánlott SSD-k bármelyike szinte azonos teljesítményt biztosít a valós felhasználás terén. Azok a felhasználók - beleértve magamat is - akik több fajta SSD-t is használtak már a gépükben, ugyanerről számolnak be. A nagy ugrás, a „WOW” érzés, csak a HDD-ről SSD-re történő váltáskor tapasztalható igazán. Érezhető különbség csak a régebbi 2-3 évvel ezelőtti és a mostani SSD-k között van!""Erről az élettartamról sok legenda kering az éterben, de az az igazság, hogy hamarabb fogjuk lecserélni az SSD-t a gépünkben, minthogy az elhasználódna."
Szoftvert a Samu 830-hoz kapsz, mégpedig az SSD magician-at és a Norton Ghost-ot.
Mindegyik Intel vezérlővel hozza a legjobb értékeket, a többivel (pl: Asmedia, Marvell) valamelyest "lassabb".
-
Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Metal topik
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Silicon Power 512gb M2 ssd
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Crucial T705 1TB PCI-E Gen5 NVMe SSD! 13600-10200MB/s
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont ha AHCI-ban csak az SSD volt fent, akkor működött a Pioneer olvasó/író.

de a többi mellé adnak beépítő keret, csavarokat. Viszont létezhetnek OEM verziók amikhez nincs, úgy tudom Samu is tervezi, nem tom kapható e már.
Amúgy meg mindegyik esetében FW frissítéssel is kezdhetsz, ha nem a legutolsó FW lenne rajtuk már.