Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Aktív témák
-
ANT
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
AHCI módban a rendszer induláskor megkeresi/listázza az elérhető AHCI-képes meghajtókat. Ez azért időbe telik. Neked nem csak emiatt hosszabb a boot-idő?
És nem ACHI hanem AHCI.
-
tomic
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Nem tudom. Nekem biztos gyorsabb mint HDD-nél. De érezhető a különbség.
Ha jól emlékszem van itt a ph-n valakinek akinek 7mp alatt bootól a rendszere.
Az enyém kb 15mp. De nem mértem csak saccolok.Valaki tud megoldást a 8659 hsz -re?
-
james008bond
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Azért az se mindegy, hogy "szűz" Win-t tesztelnek, vagy full feltelepítettet és mennyi progi indul Win-al együtt. Nekem az nem tetszik, hogy progik indításakor időnként 1-1 pillanatra belassul az egész nálam...és a teszteken, amit pl belinkeltem rosszabb eredményeket látni, mint amit mások tettek fel, pedig a gyári specifikációk alapján az enyémnek is illene jobb eredményeket produkálni. Igaz az enyémen rendszer van, a többiekén nem tudom. Bár, mikor még üres volt, akkor sem voltak sokkal jobb értékek. Viszont az is igaz, hogy, Win temp mappákat és környezeti mappákat is kihelyeztem hdd-re, lehet ez okozza a pillanatnyi lassulásokat???
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest