Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
Annyira nem vészes az ára (a korábbiakhoz viszonyítva). Én 32GB-os Samsung SLC-t itt a PH-n 20k+pk-ért szereztem. Nagyon lehet érezni, ha a rendszer SSD-n és nem a merevlemezen helyezkedik el, sokkal pörgősebb az egész.
Egyébként én még semmiféle akadást, lassulást nem tapasztaltam. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
normális MLC SSD-ket lehet kapni, ez pont nem olyan.
egy Intel X25-M Intel vezérlővel vagy mondjuk egy Indilinx vezérlős akármilyen márkájú SSD agyonveri az összes létező vinyót. az SLC-nek ehhez semmi köze.ezzel a szenvedéssel most csak arra szeretnék rájönni, hogy a JMicron vezérlővel mi a gond, a cache hiánya vagy vmi más? és ha a cache hiánya, akkor érdemes ezzel a flashfire progival próbálkozni.
Aktív témák
- Új Class 10-es 32GB-os memóriakártya adapterrel
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- WD 18 TB HDD GARANCIÁVAL 100%/100%
- IBM Storwize V3700 Storage Array 24x 2.5" SAS- - HDD nélkül
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest