Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
baboss
üzenetére
Lehet, hogy csak annyi a dolog egyébként, hogy a HDS nem jól olvassa ki a SMART adatokat a REVO egyedi vezérlője miatt.
Küldeni kell egy teszt riportot a HDS fejlesztőjének, és biztos válaszol.A másik dolog, hogy ugye mégsem a 2.22-es legfrisebb firmware van a REVO-n ( én ebből a hozzászólásból azt hittem, mert hogy current , no mindegy) , és meg lehetne próbálni a weboldalon leírt Linuxos bootolható CD-vel frissíteni , bár gyorsabbnak érzésre nem lesz gyorsabb szerintem. ( Természetesen frissítés előtt leghostolni a rendszert, hogy ne kelljen esetleg újratelepíteni)
Ugye azt írják az oldalon, hogy csak akkor frissíts firmware-t , ha nagyon szükséges.Nem igazán látom, hogy mit javít az új firmware. A kiadási jegyzékben ez olvasható.
OCZ Toolbox v4.2.0.3430 - 9/13/2012
- Improve Secure Erase process
- Refresh drive info after Secure Erase
- Support new Everest 2 revisions
- Improve update verificationOCZ Toolbox v4.1.0.2833 - 7/12/2012
- Add support for Barefoot 2 based drives
- Improve update speed
- GUI Enhancements
- Add support for multi-step updates
- Enhance Everest2 update processSzerintem én kikérném Fire/SOUL/CD véleményét a kérdésben, ahogy arról is, hogy szükséges-e esetleg feltenni még bármit innen, annak tudatában, hogy az eszközkezelőben nincsen hiányzó illesztőprogram.
Üdv.
Szerk:
Na és gyors a masina az optimalizálás után?
-
joker1220
őstag
válasz
baboss
üzenetére
Szia! Nekem addig írta ezt a 80% os teljesítményt amég az alaplap oldaláról leszedett AHCI drivert használtam! Miután Fire/Soul/CD leírásában talált AMD-s oldalról leszedtem és telepítettem az AHCI-t azóta lényegesen gyorsabb és a HD Sentinel is 100% teljesítményt mutat!
-
FLATRONW
őstag
válasz
baboss
üzenetére
Szia!
Nekem is ugyanez volt a problémám.
A megoldás az volt, hogy arra az SATA csatlakozóra kell dugni az SSD-t, amelyiket az intel chipkészlete vezérrel (nem pedig a Marvell féle vezérlő).Ahogy látom AMD-s alaplapod van, de gondolom itt is a AMD chipkészlete által vezérelt SATA port lesz a megoldás.
Aktív témák
- Iqos cigaretta
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jófogás tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- XPG SPECTRIX S40G RGB 512GB NVMe SSD 100% / Beszámítás OK!
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Crucial T705 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- M2 Sata 256 / 512 SSD-k / Intel / Samsung / Sandisk /
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest