Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #42938 üzenetére
3 év után valószínű úgyis lecserélem mivel lesz már tőle jobb is, plusz jó áron nagyobb kapacitású...
Ez így van, én is így gondolom. Azért vigyázok a cuccra (pl. temp RamDisk-en, van elég memóriám), mert vigyázni szoktam a műszaki eszközeimre (ráadásul így tiszta lelkiismerettel adhatom majd el, ha eljön az ideje), de aminél fontos a gyors elérés és/vagy lassan tölt be vinyóról, azt SSD-re telepítem (többek között ezért is vettem 128 GB-os példányt).
Amilyen ütemben fejlődnek az SSD-k, illetve ahogy esnek az árak, úgy gondolom, cca. két év múlva jöhet is az utódja (akkor még lesz rá majd egy év gari, így könnyebb lesz eladni is). Remélhetőleg ugyanezért a pénzért, legalább dupla (de inkább négyszeres) kapacitással...
Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Robotporszívók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest