Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát igen, nagy a tanácstalanság ebben az ügyben...
Az előző hozzászólásomat egyébként nem azért írtam mert bármi hiányosság lenne a cikkedben, hanem arra próbáltam rávilágítani - ha már a téma szóba került - hogy szerintem a HDS nem analizálja jól az SSD-ket RAID-ben, legalábbis nem tudja pontosan megállapítani, hogy működik-e a TRIM vagy sem.
Én abból tényből indultam ki, hogy még nem jött ki hivatalosan olyan IRST driver, ami támogatja a RAID0 tömbben lévő SSD-k TRIM képességét. De ezek szerint már ez sem tény?
Köszi, hogy megkérdezted a HDS topikban!Davidsz fórumtárs egyébként szétszedte a SSD RAID tömbjét, és többnapi használat után is azt mondja, hogy tényleg nincs érezhető különbség a használatban, szóló és RAID SSD között, ahogy azt a tesztben is olvashattuk.
Úgyhogy én is szét fogom szedni a tömböt, mert elférek 64 GB-on. Lesz egy eladó 64 GB samu 830-as....davidsz :
Pont most írtam rólad. Azért tegyük hozzá, hogy nálad sem egy teljesen hivatalos intel által kiadott drivert volt fent, hanem egy sumbi-dumbi oldalról letöltött. -
davidsz
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Véleményem és tapasztalatom szerint hiába írja hogy van Trim Raid-ben, gyakorlatilag nincs. 1 hónap használat után nálam lassulás jelentkezett. Ezt a Diskeper orvosolta.
Ebből a tapasztalatom szerint az következik, hogy ez még nem működőképes dolog.
Aktív témák
- Synology NAS
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Crimson Desert
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- További aktív témák...
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pont most írtam rólad. Azért tegyük hozzá, hogy nálad sem egy teljesen hivatalos intel által kiadott drivert volt fent, hanem egy sumbi-dumbi oldalról letöltött.