- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #33420 üzenetére
Hát igen, nagy a tanácstalanság ebben az ügyben...
Az előző hozzászólásomat egyébként nem azért írtam mert bármi hiányosság lenne a cikkedben, hanem arra próbáltam rávilágítani - ha már a téma szóba került - hogy szerintem a HDS nem analizálja jól az SSD-ket RAID-ben, legalábbis nem tudja pontosan megállapítani, hogy működik-e a TRIM vagy sem.
Én abból tényből indultam ki, hogy még nem jött ki hivatalosan olyan IRST driver, ami támogatja a RAID0 tömbben lévő SSD-k TRIM képességét. De ezek szerint már ez sem tény?
Köszi, hogy megkérdezted a HDS topikban!Davidsz fórumtárs egyébként szétszedte a SSD RAID tömbjét, és többnapi használat után is azt mondja, hogy tényleg nincs érezhető különbség a használatban, szóló és RAID SSD között, ahogy azt a tesztben is olvashattuk.
Úgyhogy én is szét fogom szedni a tömböt, mert elférek 64 GB-on. Lesz egy eladó 64 GB samu 830-as....davidsz :
Pont most írtam rólad. Azért tegyük hozzá, hogy nálad sem egy teljesen hivatalos intel által kiadott drivert volt fent, hanem egy sumbi-dumbi oldalról letöltött.
-
davidsz
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #33420 üzenetére
Véleményem és tapasztalatom szerint hiába írja hogy van Trim Raid-ben, gyakorlatilag nincs. 1 hónap használat után nálam lassulás jelentkezett. Ezt a Diskeper orvosolta.
Ebből a tapasztalatom szerint az következik, hogy ez még nem működőképes dolog.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Küszöbön az androidos PC-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Dualsense Edge PS5 kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest