- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
Aktív témák
-
Így van, hivatalosan a 11.0.0.1032 ami elérhető, a 11.5/11.6 meg majd a 2. negyedévben lesz elérhető.
davidsz
Igen, TRIM nélkül a Samsung belassul, nem arra találták ki a vezérlőjét. korábban már linkeltem képet, hogy nálam milyen eredményei lettek pár hónap TRIM nélküli használat után.
valahol olvastam egy tesztet (ha megtalálom linkelem), hogy kikpcsolt TRIM mellett jóformán semmilyen karbantartást nem végez, egyre jobban belassul és ott is marad, nem fog pár óra alatt regenerálódni. -
davidsz
senior tag
Nem szeretnék marhaságot írni, de:
- érzésre!!! Ismétlem érzésre gördülékenyebb a rendszer.
Ez abból is adódhat, hogy nálam minden Sata porton van valami. Most hogy 1 port az Op rendszer, simább...
Bár ezt teszttel és eredménnyel ugye nem lehet alátámasztani.Nincs jelenleg bizonyítható előnye, a Trim hiánya miatt.
Sajnos az 1 hónap nyüstölés miatt meg kellett hogy változtassam a véleményem a tapasztaltak miatt.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest