Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
Begi
senior tag
válasz
jim_raynor70
üzenetére
Sajnos vagy szerencsére a TRIM nem ezt jelenti.
Itt olvasható angolul és itt pedig magyarul.Legalábbis ahogy irod annak nincs sok értelme, mert TRIM-mel rövidebb lenne az élettartam és lassabb az SSD is. Mivel akkor TRIM esetében ha ténylegesen megtörténne a törlés, az minden egyes lap törlése esetén egy blokk törlését eredményezné.
-
MrTwister
őstag
válasz
jim_raynor70
üzenetére
Jójó értem én, most is raid1-ben van 2*2 TB-os vinyóm, mert pótolhatatlan dolgok vannak rajta, írtam is, hogy ssd-nál nem számít a redundancia, mert oprendszer és játékok újrainstallálhatók adatvesztés esetén, a munkám meg csak k*rva gyors tempnek használja az ssd-t!
A biztonságot úgy értettem, hogy élettartam biztonság az SSD-nek, de akkor mostmár megvilágosodtam, tehát ha nincs trim akkor szép lassan a raid0 tömb is belassul, ellenben ha van trim akkor meg jim_raynor70 kollega szerint az élettartamnak épp ellenkezőleg betesz, na szép...
Kíváncsi vagyok mi lesz most akkor Fire/Soul/CD fórumtársnak az Intel részéről a válasz TRIM ügyben, mert ha HDDSentinel szerint nincs akkor az gyanús, bár Davidsz kollegánál meg úgy emlékszem éppenhogy azt jelzi(screenshot alapján), hogy van trim!?
Davidsz: a többi progi mit nyilatkozik 11.0.0.1032 RST + RAID0 esetén van TRIM?Szerk:
"Szerintem itt azért nem mindegy milyen az alaplap, a SATA vezérlő. - Nálam működik, de másnál lehet hogy már nem."
nekem ugyanez a procim P76-es a lapom és ugyanennyi a memóriám: van esély, hogy menjen akkor nálam is mint nálad!

Aktív témák
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A biztonságot úgy értettem, hogy élettartam biztonság az SSD-nek, de akkor mostmár megvilágosodtam, tehát ha nincs trim akkor szép lassan a raid0 tömb is belassul, ellenben ha van trim akkor meg jim_raynor70 kollega szerint az élettartamnak épp ellenkezőleg betesz, na szép...
Kíváncsi vagyok mi lesz most akkor Fire/Soul/CD fórumtársnak az Intel részéről a válasz TRIM ügyben, mert ha HDDSentinel szerint nincs akkor az gyanús, bár Davidsz kollegánál meg úgy emlékszem éppenhogy azt jelzi(screenshot alapján), hogy van trim!?
Davidsz: a többi progi mit nyilatkozik 11.0.0.1032 RST + RAID0 esetén van TRIM?