Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- Őskoczka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz
zetecR #31394 üzenetére
Nem, kivételesen munka miatt vettem, sőt ha csak 64-est kaptam volna olcsón, akkor a win se arra került volna. Egyáltalán nem érzem, hogy bármi lassabb lenne, egyedül a swap-et kéne kikapcsolnom(amihez kéne 8 giga ram is... ) és szárnyalna minden
De ha valainek csak az alap win-es beállítás van, és fut valami hd sentinel szerűség végig a háttérben, leirhatná, hogy napi 8 óra netezés/meló mellett mennyi az írási forgalma kb. (még jobb lenne ha csak ssd-s laptop lenne, kíváncsi vagyok) -
h1ght3chzor
őstag
válasz
zetecR #31394 üzenetére
Vki egyébként csak boot időért vesz, hogy elmondhassa, hogy ő már 14 sec alatt elindíthatja a játékot, egyébként szerintem is, ezért felesleges...
Épp ezért vettem 128-ast, hogy a nagyobb programok is, pl visual studio rohadt gyorsan elindul, várakozási idő, stb sokkal kevesebb.
Aktív témák
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest