- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
kerekfej #27750 üzenetére
Akkor evvel az erővel szar a samsung is, mert már olvastam, hogy valakinek meghalt.Több fórumon is.. Írhatnám, de nem írom, mert nincs saját tapasztalatom vele... Egy fórumba akárki által beírt szösszenet, meg minden csak nem saját tapasztalat... mert több minden miatt lehet a hiba.. De ez persze neked mindegy.
Amúgy:agility 3 van most a gépben.Semmi nyűgje, pedig direkt kipróbáltam sata3 lapban is amd/intel semmi kékhalál, fagyás.Sata 2 lapban is már a második jár "alatta".Persze hiba nélkül.Jajj de mégis egy gondom van vele, illetve marhára nem fér a fejembe hogyan lehet az a windows 7 home premium minden sallangal +steam kösnyvtárral elfér 24gb-on, holott a hdd-n ugyan ez 30gb fölött volt... Jah de tudom sandforce..
Ami a legjobb benne, hogy 6K-val volt olcsóbb mint a legolcsóbb samu/corsair/kingston alternatíva... Ami azért nem elhanyagolható szerintem.
Igazán befejezhetnéd már a háttér nélküli köpködést...
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest