Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Jack@l #23339 üzenetére
Szerintem én voltam az a srác.
Titkon olvasom a topicot, hátha írtok okosságokat.
De nem azért nem szólok hozzá a dolgokhoz, mert irigy vagyok információból.
Szimplán csak az SSD tudásom a béka segge alatt van. Visszatérve oda h én vagyok az a srác, Total Commanderben gondoltam elindítok egy 10 gigás mkv másolását érdekességből, h a valóság mit mutat. 56MB/s-el másoltam a vinyóról az Agility 3-ra... Most épp hirdetem és nem tudom mit vegyek helyette. Nem játszok a gépen, szóval engem egyenlőre bőségesen kiszolgál egy Asus Maximus II Gene / E8400@3.0Ghz / 4GB DDR2@800Mhz. Szóval nem égető számomra egy SATA III-as SSD. A lentebb írt erre fordítható keretből szívesen veszek akár SATA II-est is, ha az azok között van jobb ajánlat. Mivel csak rendszer van rajta, így bőven elég a 60GB/64GB (alatta a 40-es van, ami már azért kicsi). Nem vennék nagyobbat a 60 vagy 64-esnél azért, mert azok gyorsabbak. Sokan úgy is azt mondják, h ha nem ezzel keresem a kenyerem, mindegy milyen SSD-t vegyek. Inteléknél 40-es és 80-as van, viszont a 80-as már 40 ezer. Na ez sok. Max 30-ért szeretnék venni másikat, amint eladtam az Agility 3-ast. Igazából ha veszek egy Samsung 470 64GB-t, akkor nem igen kell ráfizetnem. De ha 30e-ig mondtok egy olyat, ami megéri, akkor lehet elgondolkozom rajta. Csak kérdés, h nekem szükség van-e ennél a Samunál jobbra. Mondom nem vagyok annyira ott még az SSD iparban, pedig próbálkozom.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Asus Rog Ergo gamer szék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest