Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz
JoceeHunt #21411 üzenetére
A Garbage colletion miatt leveszi ugye 96-ról 89-re, legyen elég neki az amivel dolgozhat.
De én is képes vagyok bármekkora meghajtót belakni. Most mondjuk csak 3 játék van rajta, de már mindet kipróbáltam milyen ssd-vel.Jó darabig sokkal több volt az írás mint az olvasás. Mostmár megvan a 1,5-es arány mert egyre kevesebbet írok rá.
-
samu74
addikt
válasz
JoceeHunt #21411 üzenetére
Szerintem sok a windowsnak meg a progiknak az a 30-35 giga,én egy átlagos felhasználó vagyok(mi vagyunk többen!
) de nekem caklipakk az egész olyan 25 giga lehet.Anno én is egy 128-as Buffalo-val szemeztem,de annyira ismeretlen volt számomra,hogy nem mertem beválalni..Úgyhogy maradt a kingston,igaz nem egy sebesség bajnok,de az ára és a mérete kompenzálja ezt.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest