Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Aktív témák
-
törölt tag
jajj, én már kikapcsolgattam

Elmondom miket lőttem ki

Windows indexelés, Windows Search, A Prefetch és a Superfetch kikapcsolása
Természetesen a Windows 7 Defragmentálóját, Aztán feltettem a nem régen vásárolt AVG Tuneup 2011-et , erre direkt kíváncsi is volt, hogy mit fog lépni, elkezdte volna elemezni az SSD-t is ,de nem hagytam neki, kivettem előle a pipát, és azt is ellenőriztem, hogy ne legyen az automatikus töredezettségmentesítés bekapcsolva , mert meg marom magam

Ja meg a böngésző tmp állományait pakoltam át merevlemezre. Viszont máshoz nem nyúltam, nem tiltottam le a hibernációt - bár sosem használom - helyette az alvó állapotot használom, de az maradt bekapcsolva.
Aztán ennyi . Felpakoltam a Hard Disk Sentinel PRO-t , az monitorozza.Ami a hőmérsékletet illeti a cucc 32 fok és 39 fok között ingadozik. Tehát van benne hőmérséklet szenzor.
Mielőtt megérkezett sokáig tanakodtam magamban, hogy hova is tegyem az Aerocool Hi-Tech 7 PRO-ba, a két merevlemez fölé közvelenül egy merevlemez helyre, vagy vegyem elő a régóta nem használt GlacialTech IceCrown 1000-et végül emelett döntöttem, mert passzív hűtő is, bár igaz, hogy a tetejét pont nem hűti mert nem ér hozzá a HDD -vel ellentétben. Viszont mivel nincs mozgóalkatrész nem is melegszik annyira kaptam itt az infót
Na meg az is szerepet játszott, hogy később akarok még egy 2 TB -os merevlemezt rakni be közéjük 
Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest