- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0R
csendes tag
válasz brainticket #92 üzenetére
Curve Terms of Service
1.4.5. If your Account is a Business Account, the Curve Card attached to your Account is a ‘Commercial Card’ (and applies to both ‘Prepaid Card’ and ‘Debit Card’) as defined by the EU Multilateral Interchange Fee Regulation (“MIF”). If your Account is a Personal Account, the Curve Card attached to your Account is a consumer ‘Prepaid Card’ or ‘Debit Card’ as defined by MIF. Note Curve can at any time replace your ‘Prepaid Card’ with a different type of Curve Card, e.g. a ‘Debit Card’. This will not change the term of use nor the fees that apply to the use of your Curve Card. -
nagyúr
asszem megkérdezte hogy magán vagy céges kártyát szeretnék, én a Blue magán kártyát kértem
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Madwe
nagyúr
Mondjuk ez alapján ha még nem is, de gyanítom rohamos tempóban fogják tiltani a curve- ös kártyákkal való fizetési opciót az eladási pontokon. Legalábbis nem látom miért tűrnék ezt meg... ?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- World of Tanks - MMO
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Battlefield 2042
- Mazda topik
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest