- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag
Hát, a XIV is az volt, én úgy tudom a XIV: Realm Reborn sem fog ettől különbözni, és tartani fogja a havidíjat.

De nézd csak a XI -t, az is havidíjas, és a mai napig játsszák, pedig nem mai.
Plusz, nemsokára kapnak a játékosok egy kiegészítőt is hozzá, ezt nemrég jelentették be. 
Számomra a Final Fantasy az egyetlen játék, aminél hogy ha kell havidíjat fizetni, akkor fizetek. Olyan minőséget tesznek le az asztalra mindig, hogy hát ha havidíjat kérnek az mmorpg -jükhöz, hát legyen, fizetek.
Ha így foglalkoznak a játékaikkal, mint a XI -vel amihez még ennyi idő után is jön kiegészítő, akkor ez is egy érv a sok közül nálam ami miatt fizetnék. Ennek ellenére a XI kimaradt (nem késő pótolnom mondjuk), a XIV -ben meg sajnos gépügyileg nem vagyok biztos, hogy úgy menne ahogy szeretném. Viszont, ha nemsokára beszerzek egy PS3 -mat, akkor oda esetleg megvenném.
Ilyen oldalban anno én is gondolkoztam, ezzel csak egy a baj, hogy egyrészt sok ilyen oldal van, másrészt meg én nem nagyon szeretném elkölcsönözni az oldalaktól az ilyen olyan információkat, hanem saját tapasztalatok alapján, 100% -ra általam kipörgetett játék információival, tippjeivel készíteném az oldalt, de még nem minden részt vittem 100% -ra, ami idő igényes dolog. Ami van, csak ha nekifekszel egy résznek, (legalábbis VII -től felfele) 80-100 vagy akár több órát is bele lehet ölni.

Új hozzászólás Aktív témák

- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Jövedelem
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest